Netkiosk Standard 2019

$44.99

  • Netkiosk Standar 2018 / 2019
  • Sah kanggo panggunaan 1 PC.
  • Yen sampeyan kudu nginstal luwih saka 1 PC sampeyan bisa tuku liyane lisensi.
  • Kalebu nganyari lan nganyari gratis.
  • Gratis e-mail, telpon utawa dhukungan remot.
  • Kalebu dhukungan instalasi gratis.
  • Kalebu kustomisasi winates gratis.

Kategori:

Description

Standar instruksi konfigurasi Netkiosk Standar.

Panel Admin Netkiosk.

Ing nginstal dhisik mung pencet ketik kanggo ngakses admin panel.
Ora ana jeneng panganggo utawa tembung sandhi.
Saka Tab Panel Admin sampeyan bisa langsung nutup Netkiosk lan mbukak kunci PC.
Ora diwiwiti maneh PC utawa log pangguna sing dibutuhake.
Log ekstra pangguna, Wiwiti maneh PC, lan Mateni PC minangka helper cendhak cepet.

Tab Admin Netkiosk

Nambahake jeneng panganggo lan tembung sandhi.
Ngaktifake utawa mateni tombol Tab.
Mulai kanthi otomatis program watchdog Netkiosk.
Program watcher bakal miwiti maneh Netkosk sajrone kacilakan sing ora kaduga.
Mulihake kabeh setelan menyang gawan.

Tab Keamanan Netkiosk

Tab keamanan menehi macem-macem opsi kanggo ngontrol akun pangguna kios Windows

1. Sampeyan bisa ngakses kabeh pilihan keamanan nggunakake Netkey Konfigurasi Lanjutan.
Sampeyan bakal nemokake trabasan menyang NetkioskAdvancedConfiguration ing desktop Windows.
Utawa sampeyan bisa nemokake ing folder instalasi.
Jeneng nginstal standar yaiku C: \ Program Files \ Netkiosk Standard \
Konfigurasi Lanjutan Netkiosk mung bisa dibukak kanthi hak admin.

Netkiosk Home Page Tab

1. Ketikake kaca ngarep ing kotak teks ing jejere opsi 1.
2. Sampeyan bisa ngaktifake dhaptar putih ing pilihan 2.
3. Deleng ing ngisor iki carane ngonfigurasi setelan dhaptar putih kanthi bener
4. Kanggo mblokir situs web utawa tembung kunci ndeleng tab Filter isi
5. Nguripake utawa mateni wektu wektu meneng. Deleng ing ngisor iki kanggo instruksi wektu wektu mlayu.

Konfigurasi dhaptar putih standar Netkiosk.
1. Sampeyan bisa nambah nganti jeneng situs web (domain) 40 kanggo ngidini.
2. Ketik jeneng domain wae. Aja ngetik http: // utawa www utawa .com.
3. Netkiosk migunakake domain listing putih sing artine sampeyan ora perlu nglebokake alamat website lengkap.
Contone: yen website sampeyan yaiku http://www.mycompany.com/somefolder/somepage.html
4. Sampeyan mung ngetik domain utama sing ing conto iku mycompany
5. Aja ngetik apa wae kaya .com liyane utawa dhaptar putih ora bisa mlaku kanthi bener.
Situs web asring dialihake menyang domain negara utawa sub domain sing beda sing ndadekake nyaring isi banget angel.
Mulane Netkiosk mung katon ing jeneng domain utama kanggo dhaptar putih.
Yen domain sampeyan duwe Facebook utawa Twitter utawa Instagram utawa subkategori liyane, priksa manawa sampeyan nambahake dhaptar putih kasebut.
Situs kaya Facebook lan Twitter ora tansah Domain lengkap kadhaptar amarga dawa karakter lan larangan liyane.
Situs iki banjur kerep nyingkat domain sampeyan.
Kita wis nambahake sawetara conto sing, mesthi sampeyan bisa mbusak kanggo nambah domain situs web sampeyan, lan liya-liyane.

Standar wektu idle Netkiosk.
1. Sampeyan bisa ngeset wektu nganggur saka 1 menyang menit 60.
Yen sawise wektu x pangguna godhong PC tanpa metu, utawa PC ora aktif kanggo x menit layar Netkiosk bakal muncul.
2. Layar wektu idle Netkiosk nuduhake pangguna yen Netkiosk bakal ngilangi sesi mau sawise detik 30. (gawan)
3. Panganggo bisa milih mbatalake. Pangguna bisa terus nggunakake Netkosk.
4. Sampeyan bisa ngganti teks ngreset menyang teks dhewe. Sampeyan uga bisa ngganti setelan wektu meneng.

Tab tetenger Netkiosk Browser.

Sampeyan langsung bisa ngalih saka browser tab menyang browser kios tampilan layar wutuh.
Nguripake mode kios info tampilan Netkosk menyang ING. kanggo ndhelikake kabeh menundha.
Sampeyan bisa ndhelikake lambang lan ngatur Netkos kanggo cocog karo kabutuhan sampeyan.
Link sing diundhuh browser ngijini sampeyan mbukak kabeh kaca ing tab sing padha.
Opsi tambahan (popup keamanan) kudu biasane ora diganti.

Miwiti Netkip paling ndhuwur. Netkiosk bakal mbukak ing ngarep kabeh dialog Windows lan Windows liyane.
Yen dialog Windows mbukak kedhaftar ora bisa ngakses kasebut nalika mbukak ing latar mburi.
Aja mbukak Netkiosk Top Paling nalika nggunakake OSK Netkosk

Mode Browser Netkiosk Tabbed (Default)

Mode kiosk tampilan Netiosk (Kanthi Windows OSK Enabled)

Pangguna Sample Netkiosk (Pelanggan Nyata)

Tab tab Netkiosk Bookmark.

1. Netkiosk nduweni toolbar tandha khusus.
2. Sampeyan bisa nuduhake utawa ndhelikake toolbar Netkiosk lan menehi akses nganti 10 tandha buku tetep.
3. Priksa manawa sampeyan nambah jeneng situs web (domain) menyang dhaptar putih uga yen dhaptar putih aktif.

Tab Filter Nyaring Netkiosk.

Kejabi daftar putih Netkiosk uga nduweni filter isi khusus ing ngendi sampeyan bisa mblokir kabeh situs web utawa kata kunci.
Ukara kothak nyekeli kabeh situs web nalika tembung kunci ditemokake ing kaca web.
Ati-ati, amarga sawetara situs web ngemot tembung kunci kaya Facebook sing sampeyan ora pengin diblokir.
Yen sampeyan pengin mblokir situs web kaya facebook.com, sampeyan mung mlebu Facebook ing dhaptar domain, ing Content Filter Tab.
Maneh aja ngetik apa wae kaya http: // utawa www utawa .com etc. Sampeyan mung kudu ngetik jeneng domain utama website.
Sampeyan bisa pangalihan panganggo menyang kaca sing diblokir khusus nalika tembung kunci utawa situs web wis dibukak sing wis diwenehake dening administrator.

Netkiosk Windows Dialogs Tab.

1. Ngganti "Simpen As," "Bukak" utawa "Konfirmasi Aset" kanggo teks basa sampeyan yen sampeyan nggunakake versi Windows non-Inggris. Yen
sampeyan versi Windows ora ing basa Inggris "Save As" bakal ditampilake ing basa sampeyan dhewe.
3. Blokir kabeh popup dialog Windows. Iki minangka Windows nyembul browser.

OSK Tab Netkiosk.

1. Ing versi paling anyar Netkiosk Standard sampeyan bisa ngaktifake "Tampilake Otomatis" kanggo digunakake karo layar tutul.
2. Nalika jinis user ing kothak teks ing situs web Netkosk utawa OSK Windows bakal kanthi otomatis nuduhake.
3. Yen sampeyan ora perlu menehi akses menyang Netkiosk utawa OSK Windows sampeyan mung bisa ndhelikake lambang.
4. Sampeyan bisa ngganti lokasi TabTip.exe menyang lokasi OSK sampeyan dhewe (utawa OSK pihak katelu)
5. Lokasi berkas xml digunakake dening OSK Netkosk kanggo tata letak OSK. Pakar bisa nyunting file xml kanggo ngganti tata letak.

Tab Options Ekstra Netkiosk.

Ing sawetara kasus nalika pangguna ngrekam program tartamtu kita bakal tetep mbukak ing latar mburi. Iki pancen kasus karo Acrobat Reader.
Kanthi nambahake jeneng Program Acrobat Reader (Proses) Acrobat Reader bakal otomatis nutup nalika pangguna metu.
Sampeyan bisa nggunakake prinsip iki kanggo program liyane sing pengin ditutup nalika pangguna metu (Kajaba kanggo Netkos mesthi.)

Tab Setelan Netkiosk.

Sampeyan duwe opsi sawetara kanggo ngontrol setelan nyimpen lan pamindhahan.
Sampeyan uga bisa nyimpen setelan ing server remot.
Nalika Netkiosk wiwit bakal ngunduh file setelan saka server lan mbukak setelan kanthi otomatis.