Netkiosk imperi 2019 (Chrome Kiosk)

39.66

  • Netkiosk imperi (Chrome Kiosk) 2018 / 2019
  • Sah kanggo panggunaan 1 PC.
  • Yen sampeyan kudu nginstal luwih saka 1 PC sampeyan bisa tuku liyane lisensi.
  • Kalebu nganyari lan nganyari gratis.
  • Gratis e-mail, telpon utawa dhukungan remot.
  • Kalebu dhukungan instalasi gratis.
  • Kalebu kustomisasi winates gratis.

Kategori:

Description


Netkiosk imperi (mode Chrome Kiosk)

Netkiosk imperi (Chrome Kiosk) kanggo Windows XP (SP3), NT, Windows 7, 8, lan 10.

Apa sing bisa dilakoni karo Netkiosk imperi?

Kanthi Chrome Kiosk sampeyan bisa langsung ngunci PC lan mbukak Google Chrome kanthi aman ing mode kiosk fleksibel. Netkiosk imperi wis dirancang khusus kanggo mbukak Google Chrome ing mode kios aman. Liwat panel admin aman sampeyan bisa matesi akses situs web karo panyaring dhaptar putih sing dibangun. Sanajan Chrome bisa mbukak mode kios sacara ora menehi pilihan kanggo ngamanake setelan utawa ngunci piranti jendhela. Iki bakal nggawa sampeyan Netkiosk imperi.

Versi khusus saka Netperii Netperii wis kasil diterbitake ing Pamilihan Umum 2015 Spanyol ing sekitar Tabel Windows 4000. Kaca video kanggo informasi luwih lengkap lan ndeleng Netkiosk imperi ing tumindak. Versi Netkiosk khusus unik liyane bakal digunakake ing 7th Juni 2018 ing Pamilihan Umum Ontario (Kanada) ing piranti-piranti 25000. Netkiosk uga dianggo mung ing 1 PC.

Apa unik babagan Netkiosk imperi?

  1. Netkiosk imperi iku solusi mode kiosk Google Chrome% 100.
  2. Netperios Netkiosk nduweni ciri lockdown kanggo njaga Google Chrome ing mode kios aman.
  3. Timer wektu idle sing dibangun kanggo mbusak riwayat browser nalika pangguna metu utawa nalika wektu wektu sing ora diidol ing.
  4. Bar menu floating custom or custom screen keyboard.
  5. Filter whitelist lan isi sing diwatesi kanggo ngatesi akses situs web.
  6. Panel Admin Aman (Ctrl + i utawa Ctrl + Shift + k)
  7. Setelan fleksibel.

Netkiosk imperi (Chrome Kiosk) Panel Admin 2018

Carane nginstal Netkiosk imperi (Chrome Kiosk)

  1. Pisanan sampeyan kudu ngundhuh lan nginstal versi paling anyar saka Google Chrome.
  2. Video ing ngisor iki bakal nuduhake sampeyan setelan ing Chrome sampeyan kudu ngganti kanggo ngidini Chrome bisa mlaku kanthi cepet karo Netkosk.
  3. Sampeyan banjur instal Netkiosk imperi (Chrome Kiosk).
  4. Kanggo ngakses Netkiosk imperi admin panel, sampeyan mung pencet Ctrl + i utawa Ctrl + Shift + k
    Kanggo mbukak panel admin sampeyan mung ketik jeneng panganggo Windows lan sandhi admin. Netkiosk nggunakake standar Authentication Microsoft opsi sing asring digunakake dening pangembang kanggo nggawe login aman kanggo program. Iki ngidini sampeyan mlebu nganggo kapercayan Windows kanggo keamanan sing ditambahake.
    Kanggo katentremane atine. Netkiosk ora nduweni akses menyang rincian mlebu apa tau.
    Kabeh versi Netkiosk mbukak kanthi temenan lan ora bisa komunikasi karo sumber eksternal, amarga iki mung ora bisa dilakoni. Iki uga nambah keamanan.
  5. Ing Netkiosk imperi panel admin sampeyan nyetel homepage. Iki minangka homepage sing padha sing sampeyan wis nyetel ing Google Chrome.
  6. Nalika sampeyan ngaktifake dhaptar putih sampeyan mung nambah jeneng website.
    Contone, yen website sampeyan http://www.msn.com sampeyan mung mlebu msn
    Ora perlu ngetik http: // utawa www. utawa .com (ekstensi domain).
    Ora perlu ngetik subdomain.
  7. Sampeyan bisa nuduhake utawa ndhelikake panel tutul Netkiosk khusus.
  8. Sampeyan uga bisa nuduhake OSK Windows (Windows 8 lan 10 wae)
  9. Windows popup terkait karo teks sing ditampilake ing Window popup. Sampeyan bisa nambah teks kasebut menyang (4) Windows Popup kanggo nuduhake mung ngidini Windows munculan.
  10. Netkiosk imperi (Chrome Kiosk) bakal mbukak ing layar wutuh lan ngunci PC kanthi otomatis.

Dokumentasi helper migunani kanggo luwih ngamanake piranti kiosk sampeyan.

Ing folder instalasi C: \ Program Files \ ChromeKiosk sampeyan bakal nemokake file pendaptaran sawetara.
File pendaptaran iki pancen aman digunakake lan ora mengaruhi integritas sistem Windows.
Sampeyan bisa klik tengen lan mbukak file registri kanthi nggunakake Notepad kanggo ndeleng apa setelan pendaptaran ing saben file reg.

ChromeKioskLaunchStartupPC.reg
Bukak ChromeKiosk kanthi otomatis nalika pangguna log.
Iki digawe kanthi otomatis nalika instalasi.

ChromeKioskLaunchStartupUser.reg
Bukak ChromeKiosk kanggo pangguna Windows tartamtu.

Layar Ctrl + Alt + Del Pilihan.
Iki ora perlu ing piranti layar tutul.

DisableCtrl + Alt + DelOptionsScreens.reg (Kanggo mateni pilihan menu)
Singidaken pilihan menu nalika pangguna nekan Ctrl + Alt + Del.

EnableCtrl + Alt + DelOptionsScreens.reg (Ngaktifake pilihan menu)
Tampilake opsi menu nalika kedhaftar mratetake Ctrl + Alt + Del.

Minangka bagéan saka Microsoft Windows Security Ctrl + Alt + Del ora bisa dipatèni sacara permanen ing Windows 7,8 lan 10.
Pangurus Windows Task butht kanthi otomatis ora dipateni, nanging mung nalika Netkiosk mbukak.

NetkioskimperiShellMode.reg
Miwiti pangguna Windows ing mode cangkang sawise pangguna log in.
Penjelajah Windows bakal dinonaktifake.
Do ora aktif ing akun admin utama.

NetkioskimperiShellRemoveUSER.reg
Mulihake explorer Windows lan mbusak mode cangkang kanggo Netkiosk imperi (Chrome Kiosk)

Setelan sawetara prasaja dibutuhake ing Chrome kanggo nggunakake kios sing tepat.

Google Chrome 2018 (Setelan). Nggunakake versi lawas Google Chrome? Mangga nganyari versi Chrome sampeyan.

Mbukak Video ing layar wutuh.
Yen video ora cetha ganti setelan youtube kualitas ing sisih tengen ngisor.

© 2017 Google Inc, digunakake kanthi ijin. Google lan logo Google minangka merek dagang kadhaptar saka Google Inc.


KEPERLUAN SISTEM NETKIOSK.

  1. Mangga maca kaca bantuan nginstal sadurunge, utawa sawise, sampeyan nginstal Netkip.
  2. Netkiosk dianggo ing kabeh piranti sing nganggo Windows XP (Service Pack 3), Windows 7, 8, lan 10.
  3. Netkiosk bisa diinstal ing PC, Laptop utawa Windows Tablet.
  4. Netruosk imperi mbutuhake Google Chrome.

Resolusi layar minimal kanggo versi Netkiosk:X 1024 768


Kabeh versi Netkiosk mbutuhake Microsoft Netframework 4.5

  1. Yen ora diinstal, Netkiosk bakal nyoba nginstal iki kanthi otomatis.
  2. Windows 8 lan 10 duwe Netframework 4.5 dibangun. Dadi ora kudu nginstal.
  3. MICROSOFT NETFRAMEWORK 4.0 (Link undhuhan langsung menyang situs web Microsoft)
  4. Yen sampeyan duwe masalah mbukak Netkos, mangga instal Microsoft Netframework 4.5 (FULL VERSION)

Adobe Acrobat Reader lan Flash Player (Opsional)

  1. Sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan wis nginstal Adobe Acrobat Reader yen sampeyan pengin ngidini akses sing sah menyang file PDF lan pamuter Flash sampeyan gaul.
  2. Wigati: Priksa manawa sampeyan ora nginstal, lan nyoba kanggo mbukak, saben versi Netkiosk ing PC padha, ing wektu sing padha.