Netkiosk kios Software

kios software profésional pikeun lokasi nanaon.

Netkiosk mangrupakeun solusi kiosk anu praktis sareng éféktif anu ngabantosan anjeun pikeun ngamankeun sareng ngonci komputer (iti) sareng panel kontrol admin. Anjeun hoyong pastikeun yén pamaké anjeun henteu tiasa kéngingkeun sumberdaya lian ti anu dikenalkeun. Anjeun tiasa ngonpigurasi Netkiosk pikeun pamaké anjeun pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun. Ngagunakeun Netkiosk tiasa ngabantosan anjeun ngontrol kaamanan fisik kios sareng jaringan anjeun sareng masihan akhiranana anu total. Ku ngawatesan aksés ka kaca wéb husus, diréktori sareng aya sababaraha aplikasi anu tiasa waé anjeun tiasa ngamankeun yén pamaké ahir henteu tiasa ngaksés daérah anu diwates. Anjeun ngan ukur perlu katerampilan IT dasar pikeun ngonpigurasi Netkiosk. Netkiosk jalan dina sagala vérsi Windows. Kami tiasa pinuh ngaropéa Netkiosk pikeun nyocogkeun ka anjeun. Ieu gé ngabantosan anjeun nganggo mangpaat tina Netkiosk ku badé perobahan nu peryogi waé anjeun hoyong Netkiosk dianggo dina lokasi anjeun.

Netkiosk Standar

kios browser aman jeung diwangun-di PC konci handap fitur cocog pikeun lokasi nanaon.

Masihan aksés ka salah sahiji atawa leuwih jaba dina modeu kios aman.

Netkiosk Standar nyaéta solusi kiosk lengkep.
Anjeun tiasa geuwat ngonci sareng ngamankeun alat Windows anjeun.
Anjeun tiasa ngajalankeun Netkiosk Standard dina browser tab atanapi mode kios inpormasi. Anjeun tiasa sacara gampil nyaluyukeun browser tab atanapi mode kios informasi via gampang pikeun ngonpigurasikeun panel admin. Anjeun tiasa ngonci homepage husus sareng ngamankeun komputer mana wae tina aksés umum. Kantun diatur alamat URL-na anu tiasa diaksés sareng ngawatesannana kalayan kandungan henteu pantes. Anjeun tiasa nyetél naon situs wéb anu tiasa lebet ku pamaké ku cara ngaliwat daptar filter bodas. Anjeun ogé tiasa meungpeuk situs atanapi kecap konci ku panyaring eusi sareng parantosna. Anjeun tiasa sacara instan ngaktipkeun atawa nganonaktipkeun menu bar, tombol sareng pilihan pamaké pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun sorangan. Pamaké moal bisa ngaksés panyungsi wéb anu séjén.

fitur Di antarana

  • Tabbed kios browser.
  • Ngamankeun panel admin.
  • Ngalir dina luhureun Windows.
  • Siap keur dipake dina menit
  • Customizable waktos otomatis dianggurkeun.
  • Diwangun-di filter eusi.
  • Nangtung-nyalira program.
  • Konfigurasi basajan.
  • Noel layar cocog.
  • Custom atanapi Windows OSK.
  • Install ukuranana MB 3.5
  • Jalan kana sagala versi Windows.

Inpo nu leuwih. / Unduh Uji coba.

Netkiosk imperi (Chrome kios)

No.1 dedicated solusi mode kios Google Chrome.

Ngajalankeun ramatloka anjeun dina modeu kios Chrome aman tur konci handap PC Anjeun.
Dina 11 kaping November 2019 Netkiosk imperi bakal digentoskeun sareng Netkiosk imperi 2020. Tingali gambar sawangan di handap.

Kalawan Netkiosk imperi atanapi Chrome kios bisa instan konci handap PCS Anjeun tur ngajalankeun Google Chrome dina modeu kios aman fléksibel. Netkiosk imperi geus dirancang husus pikeun ngajalankeun Google Chrome dina modeu kios aman. Via panel admin aman bisa ngawatesan aksés ramatloka ku diwangun-bodas daptar filter. Sanajan Chrome ngabogaan pilihan mode kios ieu teu ngidinan Anjeun pikeun ngamankeun setélan atawa konci handap Alat jandéla Anjeun. A Vérsi custom di Netkiosk imperi munggaran hasil deployed di Désémber 2015 Spanyol Pamilu. Kalawan Netkiosk imperi sabudeureun tablet 4000 Windows aman lumpat Google Chrome. Loba klien perusahaan kami nganggo Netkiosk imperi pikeun ngamankeun maranéhanana aksés atawa staf publik PCS. Salaku Méi 2019 Netkiosk imperi masih hijina dedicated solusi software kios pikeun ngajalankeun Google Chrome dina modeu kios murni.

fitur Di antarana

  • 100% mode kios Chrome.
  • Dedicated solusi kios Chrome.
  • Instan PC konci handap.
  • Siap keur dipake dina menit
  • Ngalir dina luhureun Windows.
  • Jalan kana sagala versi Windows.
  • Ngawatesan aksés ka ramatloka 1.
  • Install ukuranana MB 10
  • Noel layar cocog.
  • Custom atanapi Windows OSK.
  • Konfigurasi basajan.

Inpo nu leuwih. / Unduh Uji coba.

Netkiosk 2019

Sadaya versi Netkiosk. Hiji harga basajan. Lisénsi sababaraha versi. Multi lisénsi PC.

Netkiosk 2019 ngawengku sagala versi Netkiosk.

Netkiosk 2019 anjeun mayar ukur hiji lisénsi langganan.
Anjeun nampi sagala versi Netkiosk anu ayeuna sareng anjeun ngagaduhan lisénsi multi PC pikeun ngamimitian.

Vérsi kaasup (kaasup program nulungan bébas)

Langkung seueur info / Beuli Ayeuna.

Netkiosk imperi 2020.

Kami ngaropéa solusi kiosk anyar Chromium anu anyar dipasang. Méré anjeun kontrol anu maksimum sareng kalenturan.


Netkiosk imperi (Chrome kios)

Netkiosk imperi 2020. Software Kiosk Powered Chromium.

Netkiosk imperi 2020 mangrupikeun solusi parangkat lunak kiosk anyar Chromium anu anyar. Netkiosk imperi kuat sapertos Google Chrome kalayan kauntungan anu manéka tiasa ngajalankeun panyambangan kiosk tabbed atanapi browser layar kios anu pinuh. Panel admin anu aman ngamungkinkeun anjeun ngadalikeun halaman utama, daptar bodas sareng saringan eusi sareng pameungpeuk pop popup khusus. Netkiosk imperi ogé gaduh keyboard touch custom diwangun.
Netkiosk imperi jalan dina sadaya vérsi Windows.

fitur Di antarana

  • Dikandung ku Chromium.
  • Tabél kiosk tab / Tampilan.
  • Noel layar cocog.
  • Ngamankeun panel admin.
  • Filter saringan.
  • Daptar bodas sareng seueur deui…
Sayogi enggal

panah saméméhna
panah salajengna
kalangkang
slaider

Netkiosk imperi 2020. Ngaleupaskeun 11 Nov 2019.

Tilik gambar gambar Netkiosk imperi 2020. Software Kiosk Powered Chromium.

Netkiosk imperi 2020

Nilik (Klik katuhu. Buka dina tab anyar)

Netkiosk imperi 2020

Nilik (Klik katuhu. Buka dina tab anyar)

Netkiosk imperi 2020

Nilik (Klik katuhu. Buka dina tab anyar)

Netkiosk imperi 2020

Nilik (Klik katuhu. Buka dina tab anyar)

Netkiosk imperi 2020

Nilik (Klik katuhu. Buka dina tab anyar)

Netkiosk imperi 2020

Nilik (Klik katuhu. Buka dina tab anyar)

Netkiosk imperi 2020

Nilik (Klik katuhu. Buka dina tab anyar)

Netkiosk imperi 2020

Nilik (Klik katuhu. Buka dina tab anyar)

Dipercaya ku loba saprak 2011.

The No1. Windows kios Software.

AS jeung departemén pamaréntah séjén ogé loba organisasi sejenna di sabudeureun dunya nempatkeun trust maranéhanana di Netkiosk.
Sababaraha konsumén perusahaan urang panganyarna ngawengku Porsche Leipzig, Daimler Jerman, SMBC Bank Tokyo Japan jeung Tanda & Spencer Toko di UAE.
Farmasi Bayer. Penyebaran Netkiosk di sababaraha pabrik di Asia.
Pamilu Nasional Spanyol. 20th Désémber 2015: Vérsi Adat Netkiosk deployed dina alat 4000.
Pamilu Ontario Kanada. 7th Juni 2018: Vérsi Adat Netkiosk deployed dina alat 25000.
Pilkada Kanada saskatchewan 2020. Solusi Netkiosk Adat.
Netkiosk gawéna ngan ogé on ngan 1 PC.


Sababaraha Konsumén kami

Tempo anu ngagunakeun Netkiosk.

Daimler (Mercedes-Benz), Porsche, Marks & Spencer UAE, SMBC Bank Jepang sarta loba deui.

Mercedes-Benz

www.daimler.com

Mercedes-Benz

Porsche Leipzig

www.porsche-leipzig.com

Porsche Leipzig

Tanda & Spencer

www.marksandspencer.com/ae/

Tanda & Spencer

Tentang Kami.

Software Kiosk dijieun basajan.

Di Netkiosk kami ngahususkeun kana sofware kios. Palanggan urang kaasup Departemén Pamaréntahan, Korporasi, Atikan sareng organisasi anu sanésna, gedé sareng leutik. Netkiosk diadegkeun dina 2011 pikeun tujuan pikeun mantau software kios anu bisa dipercaya, fléksibel sareng murah. Filsafat inti urang nyiptakeun Netkiosk pangsaena, sareng affordable Software Kiosk via perbaikan konstanta sareng inovasi palinter. Inovasi anu dipangaruhan ku nasabah parantos ngabantosan Netkiosk jadi salah sahiji solusi dina kios khas anu paling populer sareng anu dipercaya di sakuliah dunya. Input customer berharga ngamungkinkeun urang pikeun nyimpen Netkiosk arus jeung diamankeun sareng ngayakinkeun Netkiosk bakal dianggo dina lingkungan kios mana waé anu tiasa. Modél kustomasina unik urang méré konsumén kabébasan sareng kalenturan nungtut parobahan atawa fitur-fitur tambahan gumantung kana kaperluan sareng kaperluan. Kami arepkeun ieu nyiptakeun solusi win-win pikeun sarerea