Netkiosk kios Software

kios software profésional pikeun lokasi nanaon.

Kalawan Netkiosk bisa konci handap PCS anjeun kana modeu kios aman fléksibel. Dirancang salaku program stand-nyalira kalawan diwangun-di konci handap fitur eureun pamaké gaining aksés ka wewengkon diwatesan tina PC Anjeun. Urang difokuskeun instalasi gancang jeung deployment rusuh on sababaraha PCS. Integritas sistem Windows teu kapangaruhan. Anjeun tetep kadali pinuh. Panel admin aman nawarkeun maneh konfigurasi gancang jeung basajan. Anjeun ngan butuh kaahlian IT dasar pikeun ngonpigurasikeun Netkiosk. Netkiosk jalan dina sakabéh versi Windows. Bisa pinuh ngaropea Netkiosk pikeun nyocogkeun ka kabutuhan Anjeun. Kalawan pilihan kustomisasi bébas kami unik anjeun boga total karapihan pikiran. Ieu gé mantuan anjeun meunang nu leuwih seueur tina Netkiosk ku nyieun sagala parobahan perlu Anjeun meureun hoyong ngadamel Netkiosk digawé di lokasi Anjeun.

Netkiosk Standar

kios browser aman jeung diwangun-di PC konci handap fitur cocog pikeun lokasi nanaon.

Masihan aksés ka salah sahiji atawa leuwih jaba dina modeu kios aman.

Netkiosk Standar mangrupakeun program stand-nyalira nu ngidinan Anjeun pikeun ngaktipkeun sagala alat Windows kana alat kios aman dina menit. Browser kios aman tur fleksibel bisa ngajalankeun dina layar browser tabbed pinuh atawa tampilan layar mode kios browser pinuh. Masihan aksés ka salah sahiji atawa leuwih jaba dina modeu kios aman. Pamaké teu bisa nutup Netkiosk atanapi aksés diwatesan area PC Anjeun. Via panel admin ditangtayungan sandi aman pangurus bisa instan nutup Netkiosk Standar. PC ieu lajeng instan Henteu dikonci némbongkeun desktop Microsoft Windows, menu na tugas bar ngamimitian.

fitur Di antarana

  • Tabbed kios browser.
  • Ngamankeun panel admin.
  • Ngalir dina luhureun Windows.
  • Siap keur dipake dina menit
  • modeu kios tampilan.
  • Diwangun-di filter eusi.
  • Nangtung-nyalira program.
  • Konfigurasi basajan.
  • Noel layar cocog.
  • Custom atanapi Windows OSK.
  • Install ukuranana MB 3.5
  • Jalan kana sagala versi Windows.

Inpo nu leuwih. Ngundeur sidang pinuh kerja.

Netkiosk imperi (Chrome kios)

The No1. dedicated Google Chrome solusi mode kios ..

Ngajalankeun ramatloka anjeun dina modeu kios Chrome aman tur konci handap PC Anjeun.

Kalawan Netkiosk imperi atanapi Chrome kios bisa instan konci handap PCS Anjeun tur ngajalankeun Google Chrome dina modeu kios aman fléksibel. Netkiosk imperi geus dirancang husus pikeun ngajalankeun Google Chrome dina modeu kios aman. Via panel admin aman bisa ngawatesan aksés ramatloka ku diwangun-bodas daptar filter. Sanajan Chrome ngabogaan pilihan mode kios ieu teu ngidinan Anjeun pikeun ngamankeun setélan atawa konci handap Alat jandéla Anjeun. A Vérsi custom di Netkiosk imperi munggaran hasil deployed di Désémber 2015 Spanyol Pamilu. Kalawan Netkiosk imperi sabudeureun tablet 4000 Windows aman lumpat Google Chrome. Loba klien perusahaan kami nganggo Netkiosk imperi pikeun ngamankeun maranéhanana aksés atawa staf publik PCS. Salaku Méi 2019 Netkiosk imperi masih hijina dedicated solusi software kios pikeun ngajalankeun Google Chrome dina modeu kios murni.

fitur Di antarana

  • 100% mode kios Chrome.
  • Dedicated solusi kios Chrome.
  • Instan PC konci handap.
  • Siap keur dipake dina menit
  • Ngalir dina luhureun Windows.
  • Jalan kana sagala versi Windows.
  • Ngawatesan aksés ka ramatloka 1.
  • Install ukuranana MB 10
  • Noel layar cocog.
  • Diwangun-di filter eusi.
  • Custom atanapi Windows OSK.
  • Konfigurasi basajan.

Inpo nu leuwih. Ngundeur sidang pinuh kerja.

Nyimpen duit ku rencana Netkiosk bulanan.

Meunang lisensi bébas sareng rencana Netkiosk bulanan.

Idéal pikeun organisasi ukuranana sedeng atanapi resellers.

rencana bulanan Netkiosk anu ngarugikeun rencana éféktif lamun rék install Netkiosk on angka gedé tina PCS.
rencana bulanan Netkiosk nu sadia pikeun saha. Anjeun bakal nyimpen duit ku rencana bulanan Netkiosk.
Resellers bisa ngajual salah sahiji lisensi Netkiosk ka konsumén maranéhanana. Resellers tiasa Nyetél sorangan harga ulang seller.

Urang ayeuna pilari ngadangu ti ulang sellers di Éropa, AS sarta Asia. Punten taros Kami pikeun obrolan friendly.

1, 5, 10, 30 na 100 diskon PC na kauntungan anu ngan sadia sareng rencana Netkiosk bulanan.
aksés instan jeung versi pinuh dilisensikeun. Peace pikiran kalawan 30 pinuh duit dinten garansi deui urang.

Kabéh rencana bulanan Netkiosk kaasup handap:

  • Ngundeur sagala Vérsi Netkiosk.
  • Netkiosk lisensi gratis.
  • Install dina 1 / 5 / 10 / 30 / 100 PCS.
  • aksés bébas sagala upgrades.
  • aksés bébas wae versi anyar.
  • apdet biasa.
  • Bébas e-mail / rojongan telepon.
  • rojongan jauh gratis.
  • Nyieun husus dina harga ngurangan.
  • Mayar bulanan na nyimpen duit.
  • Ningkatkeun atawa downgrade rencana anjeun.
  • Ngabolaykeun iraha wae.
  • Anjeun oge bisa mayar rencana anjeun ngagunakeun lalanggan PayPal.

Install Netkiosk on 1 PC pikeun ngan $ 3.25 sabulan.

Install Netkiosk on nepi ka 5 PCS keur ngan $ 8.33 sabulan.

Install Netkiosk on nepi ka 10 PCS keur ngan $ 12.49 sabulan.

Install Netkiosk on nepi ka 30 PCS keur ngan $ 24.97 sabulan.

Install Netkiosk on nepi ka 100 PCS keur ngan $ 49.97 sabulan.

Dipercaya ku loba saprak 2011.

The No1. Windows kios Software.

AS jeung departemén pamaréntah séjén ogé loba organisasi sejenna di sabudeureun dunya nempatkeun trust maranéhanana di Netkiosk.
Sababaraha konsumén perusahaan urang panganyarna ngawengku Porsche Leipzig, Daimler Jerman, SMBC Bank Tokyo Japan jeung Tanda & Spencer Toko di UAE.
Pamilu Nasional Spanyol. 20th Désémber 2015: Vérsi Adat Netkiosk deployed dina alat 4000.
Pamilu Ontario Kanada. 7th Juni 2018: Vérsi Adat Netkiosk deployed dina alat 25000.
Netkiosk gawéna ngan ogé on ngan 1 PC.

Sababaraha Konsumén kami

Tempo anu ngagunakeun Netkiosk.

Daimler (Mercedes-Benz), Porsche, Marks & Spencer UAE, SMBC Bank Jepang sarta loba deui.

Mercedes-Benz

www.daimler.com

Mercedes-Benz

Porsche Leipzig

www.porsche-leipzig.com

Porsche Leipzig

Tanda & Spencer

www.marksandspencer.com/ae/

Tanda & Spencer

Tentang Kami.

Kios Software anu forte urang.

Di Netkiosk kami ngahususkeun dina kios sofware. Ourcustomers kaasup Departemén Pamaréntahan, korporasi, Atikan sarta organisasi sejen, gedé jeung leutik. Netkiosk diadegkeun dina 2011 kalawan Tujuan ka nawiskeun dipercaya, fleksibel jeung affordable software kios. filsafat inti urang geus sok geus nyieun Netkiosk nu pangsaena Software kios. Customer disetir inovasi geus mantuan Netkiosk jadi salah sahiji solusi software kios pang populerna jeung dipercanten sakuliah dunya. input customer berharga ngamungkinkeun urang tetep Netkiosk arus jeung dipercaya jeung ensures yén Netkiosk bakal dianggo dina sagala lingkungan kios mungkin. Modél kustomisasi bébas unik urang mere konsumén kalenturan gumantung kaperluan sarta sarat maranéhanana. Simkuring miharep ieu nyiptakeun leyuran win-win for everyone.