Netkiosk Kiosk Software

Software kiosk profesional për çdo vend.

Netkiosk janë zgjidhje praktike dhe efektive të softuerit kiosk që ju ndihmojnë për të siguruar dhe mbyllur kompjuterin tuaj me panelin e sigurt të kontrollit admin. Doni të jeni të sigurtë që përdoruesit tuaj nuk janë në gjendje të përdorin burime të tjera nga ato që keni lejuar. Ju mund të konfiguroni Netkiosk për përdoruesit tuaj që t'i përshtaten nevojave tuaja. Përdorimi i Netkiosk mund t'ju ndihmojë të kontrolloni sigurinë fizike të kioskit dhe rrjetit tuaj dhe t'ju japë paqe totale të mendjes. Duke kufizuar qasjen në faqe të veçanta të uebit, drejtorive dhe madje edhe aplikacioneve, mund të siguroheni se përdoruesi përfundimtar nuk është në gjendje të hyjë në zona të kufizuara. Ju vetëm duhet aftësi bazë IT për të konfiguruar Netkiosk. Netkiosk punon në të gjitha versionet e Windows. Ne mund ta personalizojmë plotësisht Netkiosk-in për t'iu përshtatur nevojave tuaja. Ne do t'ju ndihmojmë që të merrni më së shumti nga Netkiosk duke bërë ndonjë ndryshim të nevojshëm që dëshironi të bëni punën Netkiosk në vendin tuaj.

Netkiosk Standard

Shfletues i kioskë i sigurt me kyçje të kompjuterit të integruar të bllokuar poshtë karakteristikave të përshtatshme për çdo lokacion.

Jepni qasje në një ose më shumë faqet e internetit në mënyrë të sigurt të kioskëve.

Netkiosk Standard është një zgjidhje e plotë e softuerit kiosk.
Mund të bllokohet në çast dhe të sigurohet pajisja juaj e Windows.
Ju mund të kandidoni Netkiosk Standard në shfletuesin e skedës ose në mënyrën e informacionit kiosk. Mund ta rregulloni me lehtësi skedarin me shirita ose mënyrën e informacionit kiosk nëpërmjet panelit të lehtë të konfigurimit të adminit. Mund të bllokoni një faqe të veçantë dhe të siguroni ndonjë kompjuter nga qasja publike. Thjesht vendosni adresat URL që mund të qasen dhe kufizojnë ato me përmbajtje të papërshtatshme. Ju mund të vendosni cilat faqe interneti mund të përdorë një përdorues përmes filtrit të listës së bardhë të integruar. Ju gjithashtu mund të bllokoni faqet ose fjalë kyçe me filtrin e përmbajtjes të integruar. Ju mund të aktivizoni ose çaktivizoni menjëherë bare, butona dhe opsione përdoruesish për t'iu përshtatur nevojave tuaja. Përdoruesit nuk mund t'i qasen shfletuesve të tjerë të uebit.

Karakteristikat përfshijnë

 • Shfletuesi i kiosave me shirita.
 • Paneli i Sigurt i admin.
 • Shkon në krye të Windows.
 • Gati për përdorim në minuta
 • Kohëmatësi i kohës që mund të personalizohet.
 • Filtri i përmbajtjes i integruar.
 • Program i pavarur.
 • Konfigurim i thjeshtë.
 • Ekran me prekje të pajtueshme.
 • Custom ose Windows OSK.
 • Instaloni madhësinë 3.5 mb
 • Punon në të gjitha versionet e Windows.

Me shume informacion. / Shkarkoni provën.

Netkiosk imperi (Chrome kiosk)

Nr1 i dedikuar për zgjidhjen e mënyrës së kioskit të Google Chrome.

Drejtoni faqen tuaj te internetit në mënyrë të sigurt të kioskiumit të Chrome dhe bllokoni PC-në.
Në 11th të Nëntorit 2019 imperi Netkiosk do të zëvendësohet me Netkiosk imperi 2020. Shihni pamjet e parashikimit më poshtë.

Me emetimet Netkiosk ose Chrome Kiosk mund të mbyllni në çast kompjuterat tuaj dhe të ekzekutoni Google Chrome në mënyrë të sigurt të kioskit. Empire Netkiosk është projektuar posaçërisht për të drejtuar Google Chrome në një mënyrë të sigurt kiosk. Me anë të një paneli të sigurt admin ju mund të kufizoni qasjen në faqen e internetit me një filtër të integruar të listës së bardhë. Megjithëse Chrome ka një mundësi mode në kiosk, kjo nuk ju lejon të siguroni cilësimet ose të bllokoni pajisjet tuaja të dritareve. Një version me porosi i emrit Netkiosk u dërgua me sukses në zgjedhjet e dhjetorit të 2015 në Spanjë. Me emocionet Netkiosk rreth 4000 tabletë Windows u siguruan me siguri Google Chrome. Shumë nga klientët tanë të korporatave përdorin emisionet Netkiosk për të siguruar qasjen e tyre publike ose PC stafit. Që nga maji, 2019 Netkiosk imperi është ende e vetmja zgjidhje e dedikuar software kiosk për të drejtuar Google Chrome në mënyrë të pastër kiosk.

Karakteristikat përfshijnë

 • Modaliteti i kinezisë 100%.
 • Zgjidhja kioske e Chrome e dedikuar.
 • Kyçi i çastit i PC-së.
 • Gati për përdorim në minuta
 • Shkon në krye të Windows.
 • Punon në të gjitha versionet e Windows.
 • Kufizo qasjen në faqen e internetit të 1.
 • Instaloni madhësinë 10 mb
 • Ekran me prekje të pajtueshme.
 • Custom ose Windows OSK.
 • Konfigurim i thjeshtë.

Me shume informacion. / Shkarkoni provën.

Netkiosk 2019

Të gjitha versionet Netkiosk. Një çmim i thjeshtë. Licenca e versionit të shumtë. Licenca Multi PC.

Netkiosk 2019 përfshin të gjitha versionet aktuale të Netkiosk.

Me Netkiosk 2019 paguani vetëm një licensë abonimi.
Ju merrni të gjitha versionet aktuale Netkiosk dhe ju merrni një licencë shumë PC për të filluar.

Versionet e përfshira (përfshirë programet e ndihmës së lirë)

Më shumë info / Blej tani.

Netkiosk imperi 2020.

Zgjidhja e programeve të reja me kioskë të re me energji Chromium. Duke ju dhënë kontroll maksimal dhe fleksibilitet.


Netkiosk imperi (Chrome kiosk)

Netkiosk imperi 2020. Program kompjuterik me kioskë.

Netkiosk imperi 2020 është zgjidhja e re e softverit tonë me kiosk të ri me Chromium. Netkiosk imperi është aq i fuqishëm sa Google Chrome me përfitimin e shtuar për të qenë në gjendje të ekzekutojë një shfletues kiosk në skedë ose një shfletues kiosk të ekranit të plotë. Një panel i sigurt i administratorit ju lejon të kontrolloni faqen fillestare, listën e bardhë dhe filtrin e përmbajtjes dhe një bllokues me porosi. Netkiosk imperi gjithashtu ka një tastierë me porosi me prekje të integruar.
Netkiosk imperi punon në të gjitha versionet e Windows.

Karakteristikat përfshijnë

 • Mundësuar nga kromi.
 • Shfletuesi i kioskave me skedë / ekran.
 • Ekran me prekje të pajtueshme.
 • Paneli i Sigurt i admin.
 • Filtri i përmbajtjes.
 • Lista e bardhë dhe më shumë…
Në dispozicion së shpejti

arrow e mëparshme
arrow tjetër
Hije
Slider

Netkiosk imperi 2020. Lëshoni 11 Nën 2019.

Imazhet e shikimit të Netkiosk imperi 2020. Program kompjuterik me kioskë.

Netkiosk imperi 2020

Paraprakisht (Klikoni me të djathtën. Hapni në skedën e re)

Netkiosk imperi 2020

Paraprakisht (Klikoni me të djathtën. Hapni në skedën e re)

Netkiosk imperi 2020

Paraprakisht (Klikoni me të djathtën. Hapni në skedën e re)

Netkiosk imperi 2020

Paraprakisht (Klikoni me të djathtën. Hapni në skedën e re)

Netkiosk imperi 2020

Paraprakisht (Klikoni me të djathtën. Hapni në skedën e re)

Netkiosk imperi 2020

Paraprakisht (Klikoni me të djathtën. Hapni në skedën e re)

Netkiosk imperi 2020

Paraprakisht (Klikoni me të djathtën. Hapni në skedën e re)

Netkiosk imperi 2020

Paraprakisht (Klikoni me të djathtën. Hapni në skedën e re)

Besuar nga shumë që nga 2011.

No1. Windows Kiosk Software.

Departamentet amerikane dhe qeveritare si dhe shumë organizata të tjera anembanë botës e vendosin besimin e tyre në Netkiosk.
Disa nga klientët tanë të korporatave të fundit përfshijnë Porsche Leipzig, Daimler Gjermani, SMBC Bank Tokio Japoni dhe Marks & Spencer Stores në Emiratet e Bashkuara Arabe.
Farmaceutikë Bayer. Vendosja e Netkiosk në disa fabrika në Azi.
Zgjedhjet Kombëtare Spanjolle. 20th Dhjetor 2015: Versioni Custom Netkiosk i vendosur në pajisjet 4000.
Zgjedhjet Ontario Kanada. 7th Qershor 2018: Versioni Custom Netkiosk i vendosur në pajisjet 25000.
Zgjedhjet në Saskatchewan në Kanada 2020. Zgjidhje me porosi Netkiosk.
Netkiosk punon po aq mirë vetëm në PC 1.


Disa nga Konsumatorët tanë

Shikoni kush përdor Netkiosk.

Daimler (Mercedes-Benz), Porsche, Marks & Spencer Emiratet e Bashkuara Arabe, SMBC Bank Japan dhe shumë më tepër.

Mercedes-Benz

www.daimler.com

Mercedes-Benz

Porsche Leipzig

www.porsche-leipzig.com

Porsche Leipzig

Marks & Spencer

www.marksandspencer.com/ae/

Marks & Spencer

Rreth nesh.

Softueri Kiosk u bë i thjeshtë.

Në Netkiosk specializohen në software kiosk. Klientët tanë përfshijnë departamentet qeveritare, korporatat, arsimin dhe organizatat e tjera, të mëdha dhe të vogla. Netkiosk u themelua në 2011 me qëllim të ofrimit të softuerit kiosk të besueshëm, fleksibël dhe të përballueshëm. Filozofia jonë kryesore është të bëjmë Netkiosk programin më të mirë të mundshëm dhe të disponueshëm të Kiosk përmes përmirësimeve të vazhdueshme dhe risive të zgjuara. Inovacionet e orientuara nga konsumatorët e kanë ndihmuar Netkiosk të bëhet një nga zgjidhjet më të njohura dhe më të besuara të softuerëve kioskë në mbarë botën. Njohuri të vlefshme të konsumatorëve na lejon të mbajmë Netkiosk aktuale dhe të besueshme dhe sigurojmë që Netkiosk do të punojë në çdo mjedis të mundshëm kiosk. Modeli ynë unik i përshtatjes u jep konsumatorëve lirinë dhe fleksibilitetin për të kërkuar ndryshime ose veçori shtesë në varësi të nevojave dhe kërkesave të tyre. Ne shpresojmë që kjo të krijojë një zgjidhje të favorshme për të gjithë