Netkiosk Kiosk Software

Професионален киоск софтвер за секоја локација.

Netkiosk се практични и ефективни софтверски решенија за киоск кои ви помагаат да ги заштитете и заклучите вашите компјутери со безбедна административна контролна табла. Сакате да бидете сигурни дека вашите корисници не можат да пристапат до други ресурси од оние што сте ги дозволиле. Можете да го конфигурирате Netkiosk за вашите корисници да одговараат на вашите потреби. Користењето Netkiosk може да ви помогне да ја контролирате физичката безбедност на вашиот киоск и мрежа и да ви дадете целосен мир. Со ограничување на пристапот до одредени веб-страници, директориуми и дури и апликации можете да бидете сигурни дека крајниот корисник не е во можност да пристапи до ограничените области. Вие само треба основни ИТ вештини за да го конфигурирате Netkiosk. Netkiosk работи на сите верзии на Windows. Ние можеме целосно да го прилагодиме Netkiosk да одговара на вашите потреби. Ние ќе ви помогнеме да го искористите најдоброто од Netkiosk со тоа што ќе направите какви било неопходни промени можеби ќе сакате Netkiosk да работи на вашата локација.

Netkiosk стандард

Безбеден прелистувач за киоск со вградени функции за заклучување на компјутерот погодни за секоја локација.

Дајте пристап до една или повеќе веб-страници во безбеден режим на киоск.

Netkiosk Standard е комплетно софтверско решение за киоск.
Можете веднаш да го заклучите и да го обезбедите вашиот Windows уред (и).
Можете да го стартувате Netkiosk Standard во прелистувачот со прелистувач или информативниот киоск режим. Можете лесно да го прилагодите прелистувачот со прелистувач или информативниот киоск преку лесен за конфигурирање на админ панелот. Можете да заклучите специфична почетна страница и да обезбедите кој било компјутер од јавен пристап. Едноставно поставете ги URL-адресите до кои може да се пристапи и да се ограничат оние со несоодветна содржина. Можете да поставите кои веб-страници корисникот може да пристапи преку вградениот филтер за белата листа. Можете исто така да блокирате сајтови или клучни зборови со вградениот филтер за содржина. Можете веднаш да ги овозможите или оневозможите лентите во менијата, копчињата и корисничките опции за да одговараат на вашите сопствени потреби. Корисниците не можат да пристапат до други веб прелистувачи.

Карактеристики вклучуваат

 • Прелистувач за киоск со табла.
 • Безбедна административна табла.
 • Работи на врвот на Windows.
 • Подготвен за употреба во минути
 • Прилагодлив тајмер за време на мирување.
 • Вграден филтер за содржини.
 • Самостојна програма.
 • Едноставна конфигурација.
 • Екран на допир компатибилен
 • Прилагодено или Windows OSK.
 • Инсталирајте големина 3.5 MB
 • Работи на сите верзии на Windows.

Повеќе информации. / Проба за преземање.

Netkiosk imperi (Хром киоск)

Бр. 1 посветен решение за режим на киоск на Google Chrome.

Извршете ја вашата веб-страница во безбеден режим на киоск на Chrome и заклучете го компјутерот.
На 11th ноември 2019 Netkiosk империите ќе бидат заменети со Netkiosk imperi 2020. Погледнете ги сликите за прегледување подолу.

Со Netkiosk imperi или Chrome Kiosk можете веднаш да ги заклучите вашите компјутери и да го стартувате Google Chrome во безбеден флексибилен режим на киоск. Netkiosk imperi е специјално дизајниран да работи на Google Chrome во безбеден режим на киоск. Преку заштитен административен панел можете да го ограничите пристапот до веб-страницата со вграден филтер за белата листа. Иако Chrome има опција за режим на киоск, ова не ви дозволува да ги обезбедите поставките или да ги заклучите вашите прозорски уреди. Приспособена верзија на импети на Netkiosk беше за првпат успешно распоредена на декемвриските 2015 шпански избори. Со империјата Netkiosk околу 4000 Windows таблетите безбедно трчаа Google Chrome. Многу од нашите корпоративни клиенти го користат Netkiosk импери за да го обезбедат нивниот пристап до јавноста или персоналните компјутери. Од мај 2019 Netkiosk импеј сеуште е единственото посветено киоско софтверско решение за да го стартува Google Chrome во чист режим на киоск.

Карактеристики вклучуваат

 • 100% режим на киоск на Хром.
 • Посветен раствор на киоск за Chrome.
 • Инстант компјутер заклучи надолу.
 • Подготвен за употреба во минути
 • Работи на врвот на Windows.
 • Работи на сите верзии на Windows.
 • Ограничете пристап до веб-страницата на 1.
 • Инсталирајте големина 10 MB
 • Екран на допир компатибилен
 • Прилагодено или Windows OSK.
 • Едноставна конфигурација.

Повеќе информации. / Проба за преземање.

Netkiosk 2019

Сите Netkiosk верзии. Една едноставна цена. Лиценца за повеќе верзии. Мулти-компјутерска лиценца.

Netkiosk 2019 ги вклучува сите тековни Netkiosk верзии.

Со Netkiosk 2019 плаќате само една лиценца за претплата.
Ги добивате сите тековни Netkiosk верзии и добивате мулти-компјутер лиценца за да започнете.

Вклучени верзии (вклучувајќи бесплатни програми за помош)

Повеќе информации / Купи сега.

Netkiosk imperi 2020.

Нашиот нов софтверско решение за киоск со погон на Chromium. Ви дава максимална контрола и флексибилност.


Netkiosk imperi (Хром киоск)

Netkiosk imperi 2020. Софтвер со киоск со погон на Chromium.

Netkiosk imperi 2020 е нашиот нов софтверско решение за киоск со погон на Chromium. Netkiosk imperi е исто толку моќен како Google Chrome со дополнителна корист што може да управува со прелистувач со киоск со јазичиња или прелистувач на киоск со приказ на цел екран. Безбеден административен панел ви овозможува да ги контролирате почетната страница, белиот список и филтерот за содржина и прилагодениот блокатор за скокачки прозорци Netkiosk imperi има и вградена сопствена тастатура на допир.
Netkiosk imperi работи на сите верзии на Виндоус.

Карактеристики вклучуваат

 • Напојуван со хром.
 • Прелистувач со киоск со јазиче / приказ.
 • Екран на допир компатибилен
 • Безбедна административна табла.
 • Филтер за содржина.
 • Бела листа и многу повеќе…
Достапно наскоро

претходната стрелка
следната стрелка
Сенка
лизгачот

Netkiosk imperi 2020. Ослободете 11 ноември 2019.

Слики за преглед на Netkiosk imperi 2020. Софтвер со киоск со погон на Chromium.

Netkiosk империја 2020

Преглед (Десен клик. Отворете во ново јазиче)

Netkiosk империја 2020

Преглед (Десен клик. Отворете во ново јазиче)

Netkiosk империја 2020

Преглед (Десен клик. Отворете во ново јазиче)

Netkiosk империја 2020

Преглед (Десен клик. Отворете во ново јазиче)

Netkiosk империја 2020

Преглед (Десен клик. Отворете во ново јазиче)

Netkiosk империја 2020

Преглед (Десен клик. Отворете во ново јазиче)

Netkiosk империја 2020

Преглед (Десен клик. Отворете во ново јазиче)

Netkiosk империја 2020

Преглед (Десен клик. Отворете во ново јазиче)

Доверливи од многу од 2011.

На No1. Windows Kiosk софтвер.

САД и другите владини институции, како и многу други организации ширум светот ја ставаат својата доверба во Netkiosk.
Некои од нашите неодамнешни корпоративни клиенти вклучуваат Порше Лајпциг, Дајмлер Германија, SMBC банка Токио Јапонија и Marks & Spencer Stores во Обединетите Арапски Емирати.
Баерн фармацевтски производи. Распоредување на Нетјоск во неколку фабрики во Азија.
Шпански национални избори. 20th декември 2015: Прилагодена Netkiosk верзија распоредена на уредите 4000.
Избори Онтарио Канада. 7th Јуни 2018: Прилагодена Netkiosk верзија распоредена на уредите 25000.
Избори Канада Саскачеван 2020. Прилагодено решение Netkiosk.
Netkiosk работи исто така и на само 1 PC.


Некои од нашите клиенти

Погледнете кој користи Netkiosk.

Дајмлер (Мерцедес-Бенц), Порше, Маркс и Спенсер ОАЕ, SMBC банка Јапонија и многу други.

Mercedes-Benz

www.daimler.com

Mercedes-Benz

Порше Лајпциг

www.porsche-leipzig.com

Порше Лајпциг

Маркс & Спенсер

www.marksandspencer.com/ae/

Маркс & Спенсер

За нас.

Киоск софтверот е едноставен.

Во Netkiosk ние сме специјализирани во киоск софтверот. Нашите клиенти вклучуваат владини институции, корпорации, образование и други организации, големи и мали. Netkiosk е основана во 2011 со цел да понуди сигурен, флексибилен и достапен софтвер за киоск. Нашата основна филозофија е Netkiosk да го направи најдоброто можно и достапно киоско софтвер преку постојани подобрувања и паметни иновации. Иновациите управувани од корисниците помогнаа Netkiosk да стане една од најпопуларните и доверливи софтверски решенија за киоск низ светот. Вредни кориснички влез ни овозможува да го задржите Netkiosk тековен и сигурен и гарантира дека Netkiosk ќе работи во било која можна киоск опкружување. Нашиот уникатен модел за прилагодување им дава на корисниците слобода и флексибилност да бараат промени или дополнителни функции во зависност од нивните потреби и барања. Се надеваме дека ова создава решение за win-win за секого