We are currently looking to hear from re-sellers in Europe, the USA and Asia. Mangga hubungi kita kanggo chatting loropaken.

Apa kalebu? Keuntungan nggunakake Netkiosk dibandhingake karo piranti lunak kiosk liyane.

  1. Gratis kabeh dukungan klebu.
    Kabeh lisensi kalebu dhukungan e-mail gratis, telpon gratis utawa dhukungan pangguna, free updates and upgrades.
    Iki ora ditrapake kanggo kode sumber Netkiosk. Kode sumber Netkiosk kalebu dhukungan sing kapisah.
  2. Kustomisasi khusus sing cocog karo kabutuhan lan syarat sampeyan.
    Senajan kita ngupaya supaya kabeh versi Netkiosk digunakake kanthi cocog karo saben skenario kios, bisa uga kudu ana fitur tartamtu sing durung kasedhiya lan sampeyan kudu ana ing lokasi sampeyan. Kita bisa ngatur Netkiosk supaya sesuai karo kabutuhan lan syarat. Iki kalebu nambah fungsi ekstra, fitur, unsur tampilan visual lan liya-liyane. Tujuan kustomisasi yaiku kanggo njaluk sampeyan versi Netkiosk sing cocog karo kabutuhan lan syarat sampeyan. Hubungi kita yen sampeyan mbutuhake pangaturan dhewe.
    Biaya kustomisasi gumantung kustomisasi sing dibutuhake. Kustomisasi mungkin gratis gumantung saka nilai urutan.
  3. Utawa saiki sampeyan bisa tuku kode sumber lengkap kanggo saben versi Netkiosk kanggo luwih ngembangake versi software kiosk dhewe.
    Kanthi tuku kode sumber Netkiosk sampeyan bakal duwe kontrol lengkap liwat solusi piranti lunak kiosk dhewe.
    Iki bisa entuk manfaat saka organisasi sing duwe pangembang IT dhewe, uga pangembang liyane.
    Sampeyan ora perlu tuku sembarang lisensi sing sampeyan tuku kode sumber Netkiosk.
  4. Nilai kanggo dhuwit!
    Sampeyan njaluk kabeh versi Netkiosk saiki kanggo rega 1. Lisensi multi PC. Lisensi versi multi.

Carane aku miwiti?

  • Pilih Netkos 2019 yen sampeyan pengin tuku lisensi Netkiosk individu.
    Sampeyan bakal nemokake rinci informasi kabeh versi Netkiosk ing bar menu ndhuwur ing versi Netkiosk.
    Sampeyan bakal entuk kabeh versi Netkiosk supaya sampeyan bisa nggunakake salah siji sing paling cocog karo kabutuhan.
    Sampeyan uga njaluk lisensi 4 kanggo miwiti.

    Yen sampeyan kudu nginstal luwih saka piranti 4 sampeyan bisa tuku tambahan lisensi individu Kapan wae.
  • Akses cepet menyang versi sing dilisensi.
    Sawise sampeyan wis rampung, sampeyan duwe akses cepet menyang versi sing dilisensi kanthi lengkap.
  • Prosès pambayaran prasaja.
    Sampeyan bisa mbayar langganan tahunan kanthi nggunakake Credit or Debit Card, utawa Paypal.
    (Sampeyan bisa mbatalake langganan sampeyan kapan wae liwat akun Netkiosk.)
  • Mangga hubungi kita ing advance kanggo pembayaran invoice liwat PO kanggo lisensi tahunan.

Nuduhake kabeh asil 7