Apa kalebu?

  • Kabeh lisensi kalebu dhukungan panginstalan gratis, dhukungan e-mail gratis, telpon gratis utawa dhukungan pangguna, update gratis lan nganyarke gratis.
  • Kabeh lisensi kalebu kustomisasi winates unik sing unik kanggo ngidini supaya sampeyan entuk paling apik saka Netkiosk kanggo organisasi sampeyan.

Carane aku miwiti?

  • Option1: Kudu nginstal mung 1 utawa rong PC? pilih (Standar Netkiosk, Netkiosk imperi (ChromeKiosk) or Netkiosk Desktop Lock)
  • Pilihan 2: Perlu nginstal ing macem-macem PC? pilih Netkiosk 2019 gratis kanggo lisensi Netkiosk.
    Kanthi Netkiosk 2019 sampeyan bisa nginstal versi Netkiosk ing sembarang nomer PC sing gratis * Sampeyan mung mbayar rencana support pangopènan saben wulan.
  • Pilihan 3: Perlu nginstal luwih saka 100 PCS? Nyimpen dhuwit karo Netkiosk ultimate.
    Netkiosk ultimate
    ngidini sampeyan nginstal Netkiosk ing sembarang nomer PC.
  • Sawise rampung pembayaran, sampeyan bakal nduweni akses langsung menyang versi Netkiosk sing dilisensi ing akun Netkiosk.
  • Kita nampa pembayaran liwat Paypal, Kertu Kredit / Debit, utawa Transfer Bank.
  • Mangga hubungi kita ing advance kanggo diskon lisensi volume utawa pembayaran liwat PO.

Nuduhake kabeh asil 6