Pembayaran disusun kanggo Netkosk

FREE

Netkiosk sing wis disusun mung kudu digunakake yen sampeyan mbayar lisensi sampeyan liwat persetujuan sing kapisah.

  1. Elingi jumlah total sing kebayar ing $ (USD) ing kothak "Pilih jumlah".
  2. Ketik jumlah sing disedhiyakake dening departemen akun.
  3. Aja ngganti nomer 1.
  4. Ing kaca pangecualian, priksa manawa sampeyan nambah nomer pesenan, nomer invoice, lan rincian liyane sing cocog.

Mbiyantu uga kontak dhukungan teknis lan wong sing nganyari lisensi Netkiosk ing organisasi sampeyan.

Kita bakal nganyari akun Netkiosk nalika ditampa pembayaran.

Description

Netkiosk sing wis disusun mung kudu digunakake yen sampeyan mbayar lisensi sampeyan liwat persetujuan sing kapisah.

  1. Elingi jumlah total sing kebayar ing $ (USD) ing kothak "Pilih jumlah".
  2. Ketik jumlah sing disedhiyakake dening departemen akun.
  3. Aja ngganti nomer 1.
  4. Ing kaca pangecualian, priksa manawa sampeyan nambah nomer pesenan, nomer invoice, lan rincian liyane sing cocog.

Mbiyantu uga kontak dhukungan teknis lan wong sing nganyari lisensi Netkiosk ing organisasi sampeyan.

Kita bakal nganyari akun Netkiosk nalika ditampa pembayaran.