Netkiosk 2019 (Lisènsi gratis)

$39.99 / Wulan

Perangkat lunak gratis Kios Netkiosk kanggo organisasi sampeyan.

Kanthi model Netkiosk 2019 sing anyar sampeyan ora mbayar lisensi piranti lunak kiosk.
Sampeyan mung mbayar pangopènan lan dhukungan.
Sampeyan bisa nginstal versi Netkiosk apa wae sing gratis ing akeh PC sing pengin.

Apa kalebu.

  • Perangkat lunak gratis Kios Netkiosk kanggo organisasi sampeyan.
  • Instal Netkiosk minangka akeh PC sing pengin.
  • Nganyari biasa kanggo kabeh versi.
  • Akses gratis kanggo sembarang upgrade kanggo kabeh versi Netkiosk.
  • Akses remot gratis.
  • Kustomisasi ing prices sithik.

Pinten ora iku biaya?

  • 1 pembayaran saben wulan prasaja.
  • Wektu minimal 1 sasi.
  • Mbatalake ing sembarang wektu.

Kategori:

Description

Perangkat lunak gratis Kios Netkiosk kanggo organisasi sampeyan.

Tuku rencana pemeliharaan lan dhukungan saben wulan lan instal versi Netkiosk ing sapisan akeh PC sing dikarepake.
Sampeyan ora kudu mbayar lisensi individu. Sampeyan mung mbayar pangopènan saben wulan lan ragad dhukungan sing rata.
** Tawaran software kiosk gratis Netkiosk kiosk kita minangka bagéan saka rencana pangopènan lan dhukungan saben wulan.
* Sampeyan bisa uga terus nggunakake Netkosk gratis nalika rencana bulanan sampeyan aktif.

Sampeyan bakal nyimpen 50% dibandhingake kanggo tuku lisensi individu.
(Adhedhasar lisensi 25 @ $ 49.99)

Apa kalebu.

  • Perangkat lunak gratis Kios Netkiosk kanggo organisasi sampeyan.
  • Instal Netkiosk minangka akeh PC sing pengin.
  • Nganyari biasa kanggo kabeh versi.
  • Akses gratis kanggo sembarang upgrade kanggo kabeh versi Netkiosk.
  • Akses remot gratis.
  • Kustomisasi ing prices sithik.

Pinten ora iku biaya?

  • 1 pembayaran saben wulan prasaja.
  • Wektu minimal 1 sasi.
  • Mbatalake ing sembarang wektu.