Netkiosk imperi 2019 (Chrome Kiosk)

FREE

  • Klebu karo Netkiosk 2019
  • Mode kios aman Chrome.
  • Ngunci PC sampeyan.
  • Kalebu nganyari lan nganyari gratis.
  • Gratis e-mail, telpon utawa dhukungan remot.
  • Single PC License. Sah kanggo panggunaan 1 PC.
  • Tuku Netkiosk 2019
  • Tuku lisensi tambahan yen sampeyan wis tuku Netkiosk 2019.

Description

Netkiosk imperi (mode Chrome Kiosk)

Netkiosk imperi (Chrome Kiosk) kanggo Windows XP (SP3), NT, Windows 7, 8, lan 10.

Apa sing bisa dilakoni karo Netkiosk imperi?

Kanthi Chrome Kiosk sampeyan bisa langsung ngunci PC lan mbukak Google Chrome kanthi aman ing mode kiosk fleksibel. Netkiosk imperi wis dirancang khusus kanggo mbukak Google Chrome ing mode kios aman. Liwat panel admin aman sampeyan bisa matesi akses situs web karo panyaring dhaptar putih sing dibangun. Sanajan Chrome bisa mbukak mode kios sacara ora menehi pilihan kanggo ngamanake setelan utawa ngunci piranti jendhela. Iki bakal nggawa sampeyan Netkiosk imperi.

Versi khusus saka Netperii Netperii wis kasil diterbitake ing Pamilihan Umum 2015 Spanyol ing sekitar Tabel Windows 4000. Kaca video kanggo informasi luwih lengkap lan ndeleng Netkiosk imperi ing tumindak. Versi Netkiosk khusus unik liyane bakal digunakake ing 7th Juni 2018 ing Pamilihan Umum Ontario (Kanada) ing piranti-piranti 25000. Netkiosk uga dianggo mung ing 1 PC.

Apa unik babagan Netkiosk imperi?

  1. Netkiosk imperi iku solusi mode kiosk Google Chrome% 100.
  2. Imperi Netkiosk nduweni fitur kunci kanggo ngunci Google Chrome ing mode kios aman.
  3. Timer wektu idle sing dibangun kanggo mbusak riwayat browser nalika pangguna metu utawa nalika wektu wektu sing ora diidol ing.
  4. Bar menu floating custom or custom screen keyboard.
  5. Panel Admin Aman (Ctrl + i utawa Ctrl + Shift + k)
  6. Setelan fleksibel.

Situs web Netkiosk ing Netkiosk imperi (Chrome Kiosk)

Netkiosk imperi (Chrome Kiosk) Panel Admin 2019

Ing nginstal dhisik mung pencet Login. Banjur atur jeneng pangguna lan Sandhi

Carane nginstal Netkiosk imperi (Chrome Kiosk)

Pisanan sampeyan kudu ngundhuh lan nginstal versi paling anyar saka Google Chrome.
Video ing ngisor iki bakal nuduhake sampeyan setelan ing Chrome sampeyan kudu ngganti kanggo ngidini Chrome bisa mlaku kanthi cepet karo Netkosk.

Cara kanggo mbukak Panel Admin.

Kanggo ngakses Netkiosk imperi admin panel, sampeyan mung pencet Ctrl + i utawa Ctrl + Shift + k
Ing nginstal pisanan nalika admin panel mbukak mung klik Login.

Ing Netkiosk imperi panel admin

  1. Atur jeneng panganggo lan tembung sandhi.
  2. Nuduhake utawa ndhelikake panel tutul Netkiosk adat.
    Pangguna bisa nggunakake panel tutul Netkiosk kanggo nampilake maju, mundur, lan mbusak ulang riwayat telusuran.
  3. Sampeyan uga bisa nuduhake OSK Windows (Windows 8 lan 10 wae)
  4. Ngaktifake panampil proses Netkiosk. (Opsional)
    Ing kasus kasebut, Netkiosk bakal nabrak Netkosk bakal diwiwiti kanthi otomatis nalika panrima proses diaktifake.
  5. Ngaktifake wektu ngaso wektu meneng.
    Waktu ngreset wayahe mburi kanthi otomatis mbusak kabeh riwayat browser nalika PC nganggur ing menit x.
    Ngganti setelan wektu wektu meneng supaya cocog karo kabutuhan sampeyan.
  6. Parameter kios Chrome. Kanggo Pakar ONLY!
    Parameter kios Chrome dibutuhake kanggo mbukak Chrome ing mode kios.
    Aja mbusak utawa ngganti iki utawa Netkosk ora bisa mlaku kanthi bener.
  7. Mulihake setelan gawan.

Setelan sawetara prasaja dibutuhake ing Chrome kanggo nggunakake kios sing tepat.

Google Chrome 2019 (Setelan). Nggunakake versi lawas Google Chrome? Mangga nganyari versi Chrome sampeyan.

Mbukak Video ing layar wutuh.
Yen video ora cetha ganti setelan youtube kualitas ing sisih tengen ngisor.

© 2017 Google Inc, digunakake kanthi ijin. Google lan logo Google minangka merek dagang kadhaptar saka Google Inc.


KEPERLUAN SISTEM NETKIOSK.

  1. Mangga maca kaca bantuan nginstal sadurunge, utawa sawise, sampeyan nginstal Netkip.
  2. Netkiosk dianggo ing kabeh piranti sing nganggo Windows XP (Service Pack 3), Windows 7, 8, lan 10.
  3. Netkiosk bisa diinstal ing PC, Laptop utawa Windows Tablet.
  4. Netruosk imperi mbutuhake Google Chrome.

Resolusi layar minimal kanggo versi Netkiosk:X 1024 768


Kabeh versi Netkiosk mbutuhake Microsoft Netframework 4.5

  1. Yen ora diinstal, Netkiosk bakal nyoba nginstal iki kanthi otomatis.
  2. Windows 8 lan 10 duwe Netframework 4.5 dibangun. Dadi ora kudu nginstal.
  3. MICROSOFT NETFRAMEWORK 4.0 (Link undhuhan langsung menyang situs web Microsoft)
  4. Yen sampeyan duwe masalah mbukak Netkos, mangga instal Microsoft Netframework 4.5 (FULL VERSION)

Adobe Acrobat Reader lan Flash Player (Opsional)

  1. Sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan wis nginstal Adobe Acrobat Reader yen sampeyan pengin ngidini akses sing sah menyang file PDF lan pamuter Flash sampeyan gaul.
  2. Wigati: Priksa manawa sampeyan ora nginstal, lan nyoba kanggo mbukak, saben versi Netkiosk ing PC padha, ing wektu sing padha.