Sampeyan bakal nemokake bagean bantuan lengkap ing saben versi Netkiosk.

Hubungi kita yen sampeyan mbutuhake pitulungan karo setelan Ctrl + Alt + Del ing piranti sampeyan.

Iki ora perlu ing piranti layar tutul.
Program panginstalan Netkosk sing diasilake gratis karo versi lisensi.

KEPERLUAN SISTEM NETKIOSK.

  1. Mangga maca kaca bantuan nginstal sadurunge, utawa sawise, sampeyan nginstal Netkip.
  2. Netkiosk dianggo ing kabeh piranti sing nganggo Windows XP (Service Pack 3), Windows 7, 8, lan 10.
  3. Netkiosk bisa diinstal ing PC, Laptop utawa Windows Tablet.
  4. Netruosk imperi mbutuhake Google Chrome.

Resolusi layar minimal kanggo versi Netkiosk:X 1024 768


Kabeh versi Netkiosk mbutuhake Microsoft. NET Frame 4.5

  1. Yen ora diinstal, Netkiosk bakal nyoba nginstal iki kanthi otomatis.
  2. Windows 8 lan 10 duwe .NET Framework 4.5 dibangun ing. Dadi ora kudu nginstal.
  3. Microsoft .NET FrameWork 4.0 (Link undhuhan langsung menyang situs web Microsoft)
  4. Yen sampeyan duwe masalah mbukak Netkos, mangga instal Microsoft .NET Framework 4.5 (FULL VERSION)

Adobe Acrobat Reader lan Flash Player (Opsional)

  1. Sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan wis nginstal Adobe Acrobat Reader yen sampeyan pengin ngidini akses sing sah menyang file PDF lan pamuter Flash sampeyan gaul.
  2. Wigati: Priksa manawa sampeyan ora nginstal, lan nyoba kanggo mbukak, saben versi Netkiosk ing PC padha, ing wektu sing padha.

Installing Netkiosk Standard on Windows 10.

It is completely safe to install Netkiosk on Windows 10.
The Security Window is common on Windows 10.
The same applies to other Netkiosk versions.

1) Click on more info
2) Click run anyway.
3) Continue with the installation of Netkiosk Standard.

When the installation is complete you have the option to continue with the second part of the Netkiosk installation.
This is totally optional and is not required for Netkiosk to run.

The second part of the installation is run by Netkioskinstallation.exe
You will find this in the installation folder C:\Program Files\Netkiosk Standard.
You can run the Netkioskinstallation.exe at any time.


What does Netkioskinstallation.exe do?

  • Netkioskinstallation.exe creates a new Windows user account.
  • It then enables this kiosk user account for auto login.
  • The PC will then restart and Windows will automatically log on onto the new Windows user account which is called Netkiosk.
  • In the installation folder you will also find NetkioskAdvancedConfiguration.exe You can use this program to futher control and secure your kiosk PC for public access.
  • You can undo any of the settings created by Netkioskinstallation.exe at any time using NetkioskAdvancedConfiguration.

NetkioskAdvancedConfiguration (in the installation folder)