Sampeyan bakal nemokake bagean bantuan lengkap ing saben versi Netkiosk.

Ctrl + Alt + Del Pilihan (Windows 7 lan 10)

Hubungi kita yen sampeyan mbutuhake pitulungan karo setelan Ctrl + Alt + Del ing piranti sampeyan.
Iki ora perlu ing piranti layar tutul.
Program panginstalan Netkosk sing diasilake gratis karo versi lisensi.

KEPERLUAN SISTEM NETKIOSK.

  1. Mangga maca kaca bantuan nginstal sadurunge, utawa sawise, sampeyan nginstal Netkip.
  2. Netkiosk dianggo ing kabeh piranti sing nganggo Windows XP (Service Pack 3), Windows 7, 8, lan 10.
  3. Netkiosk bisa diinstal ing PC, Laptop utawa Windows Tablet.
  4. Netruosk imperi mbutuhake Google Chrome.

Resolusi layar minimal kanggo versi Netkiosk:X 1024 768


Kabeh versi Netkiosk mbutuhake Microsoft. NET Frame 4.5

  1. Yen ora diinstal, Netkiosk bakal nyoba nginstal iki kanthi otomatis.
  2. Windows 8 lan 10 duwe .NET Framework 4.5 dibangun ing. Dadi ora kudu nginstal.
  3. Microsoft .NET FrameWork 4.0 (Link undhuhan langsung menyang situs web Microsoft)
  4. Yen sampeyan duwe masalah mbukak Netkos, mangga instal Microsoft .NET Framework 4.5 (FULL VERSION)

Adobe Acrobat Reader lan Flash Player (Opsional)

  1. Sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan wis nginstal Adobe Acrobat Reader yen sampeyan pengin ngidini akses sing sah menyang file PDF lan pamuter Flash sampeyan gaul.
  2. Wigati: Priksa manawa sampeyan ora nginstal, lan nyoba kanggo mbukak, saben versi Netkiosk ing PC padha, ing wektu sing padha.

Nginstal standar Netkiosk ing Windows 10.

Sampeyan wis rampung aman kanggo nginstal Netkosk ing Windows 10.
Jendela Keamanan umum ing Windows 10.
Padha ditrapake kanggo versi Netkiosk liyane.

1) Klik info liyane
2) Klik run anyway.
3) Terusake kanthi instalasi Netkiosk Standard.

NetkioskAdvancedConfiguration (ing folder instalasi)