8th August 2018
Kita kabeh ngerti yen kudu tuku lisensi piranti lunak sawetara kiosk bisa kadhangkala dadi latihan larang. Minangka Netkiosk dienggo dening akeh organisasi, gedhe lan cilik, ora gampang digandhengake karo tingkat rega sing nyenengake saben wong.
Kejabi kabeh iki, bisa asring wektu akeh kanggo kita kanggo nggawe manawa kabeh wong wis nginstal Netkiosk ing nomer bener PC sing cocog karo lisensi sing padha dituku. Dadi ing pungkasan kita teka karo solusi sing prasaja. Mugi-mugi panjenengan seneng. Iki ngidini kita bisa fokus marang layanan pelanggan kanggo wong-wong sing pancene kudu.
Mugi-mugi sampeyan setuju manawi badhe nyumerepi raos bingung amargi badhe nyepakaken anggaran sampeyan.
Mugi-mugi sampeyan badhe nyariyosaken piwucal punika, lan pangajeng-ajeng Netkisk badhe nglajengaken paring katentreman ing salebeting pinten-pinten taun.
2nd Maret 2018
Kita wis ngowahi ujung ngarep website kita kanggo navigasi sing luwih cepet lan luwih cepet.
Kita wis mbusak informasi sing ora perlu.
Bagian bantuan wis ditambah karo video tayangan slide anyar lan gambar lengkap.
Minangka tansah kita bakal terus fokus kanggo ngapikake Netkiosk lan konsentrasi ing servicing pelanggan kita.
Pelanggan back-end lan bagean liyane tetep ora diowahi.
Selasa 21st Juni 1017
Sawise sawetara umpan balik customer sing dihargai, kita wis mutusake kanggo ngeculake versi piranti lunak kiosk merek anyar saka Netkiosk Standard. Netkiosk Standard 2017
Versi iki nduweni akeh dandan lan mung bakal ngijini sampeyan kanggo ngunci PC lan mbukak browser web tabbed aman kanthi daftar putih lan filter isi.
Standar Netkiosk wis dadi salah sawijining versi paling sukses kanggo taun 5 sing kepungkur. Kita mirengke pelanggan lan kene kanggo sampeyan nyoba utawa digunakake.
Versi Trial Brand saka Netkiosk Standard 2017 saiki kasedhiya kanggo diundhuh. Opsi kanggo mbukak Netkiosk Standard Browser ing tab Layar lengkap utawa informasi kiosk bakal mesthi bakal dibusak saka Netkiosk Desktop Lock lan maneh bakal kasedhiya minangka versi kapisah kaya sadurunge.
Muga-muga kanthi nduwe versi Netkiosk sing jelas lan prasaja sampeyan bakal bisa mutusake versi sing paling apik kanggo sampeyan.
Versi kapisah sing anyar ana ing dalan.
Kita bakal liwat sawetara dina sabanjuré uga ngeculake versi Kiosk Informasi mandiri rampung.
Jum'at 9th Juni 2017.
Sawise periode sukses saklawasé 4 taun ing 1st Juli 2017 kita ngakhiri kita "Gratis modifikasi kustomisasi" kita. Minangka kanthi efek langsung sembarang kustomisasi gratis bakal tanggung jawab kita lan bakal gumantung ing nomer lisensi sing dituku, utawa level klien.
  1. Kustomisasi gratis ora bakal kasedhiya kanggo kabeh pelanggan anyar.
  2. Kustomisasi bisa dituku kanthi kapisah.
  3. Pelanggan sing saiki bisa njaluk kustomisasi gratis. Tingkat kustomisasi gratis kanggo pelanggan sing ana saiki gumantung marang jumlah panampa lisensi, utawa suwene wektu pelanggan wis nggunakake Netkosk.
  4. Iku bakal tanggung jawab kita kanggo menehi kustomisasi gratis kanggo pelanggan sing ana lan / utawa anyar Iki bakal gumantung ing macem-macem faktor kayata nomer lisensi sing dituku.
Update kunci lisensi.
Kanggo ngrampungake penyalahgunaan lan supaya Lisensi siji pancen tegese instalasi Lisensi tunggal, kita bakal nglakokake sistem keamanan anyar kanggo ngetrapake lisensi Netkosk sing digunakake.
Kita bakal nyetel syarat lan kondisi kita.
Syarat lan Ketentuan Netkiosk kapan wae katon jelas ing situs web kita.
Kamis 2nd Juni 2017
Kita wis nggawe perbaikan kanggo Netkosk Desktop Lock.
Versi Trik Sistem Netkosk Desktop Tray saiki digabungake kanthi lengkap.
Sampeyan bisa ngalih ing antarane versi kanthi cepet.
Tambahan Adobe pdf fixes and options applied.
Nganyari lan luwih cepet wiwitan.
Latar belakang panel Admin wis diganti dadi putih.
Versi Trial lan Lisensi sing paling anyar wis dianyari.
Denene, kita arep ngucapake matur nuwun marang Dwayne (lan kolega) saka Illinois Gov lan Mark saka Sandmeyers Steel kanggo input lan dhukungan sing nggawe versi iki luwih apik.
Senen 15th Bisa 2017
Awit kita dadi nyadari serangan cyber global anyar, kita ngira bisa luwih cocok kanggo nuduhake kita kepenak lan menehi Netkiosk gratis. We offer Netkiosk for Free for two days during the weekend. Ok, supaya yen sampeyan ora nglakoni, utawa kasengsem, banjur serangan cyber global iki ora bisa nyebabake perusahaan sampeyan. Supaya sampeyan kudu bener pinter (utawa bisa kanggo NSA)
Ana ngendi, mesthi, sawetara pinter (ing werni) wong sing njupuk keuntungan saka periode Free. Kanggo sapa waé sing kasengsem. NONE saka pelanggan Netkiosk kena pengaruh saka serangan cyber global.
Selasa 7th Maret 2017
We have updated our prices and have added a new price structure for Education.
Senen 26th Desember 2016
Netkiosk Parva saiki kasedhiya kanggo tuku liwat Google Play Store.
Kita bakal nambah sawetara update lan fitur tambahan ing minggu sing bakal teka.
Kamis 22nd Desember 2016
The Netkosk Parva (Netkosk for Android) Demo saiki kasedhiya kanggo diundhuh saka toko Google Play.

Senen 28th November 2016.
We are in the process of completing a brand new version of Android App Netkiosk.
Iki uga bisa digunakake ing IOS.
Kita bakal ngeculake iki ing toko Android muga-muga sadurunge pungkasan taun iki.

NetkioskParvaGraphics1024X500

NetkioskParvaGraphics22300X800

Internet Explorer ing mode Kios.
Opsi anyar kanggo mbukak Internet Explorer ing mode Kiosk aman meh siap.
Minangka admin sampeyan bakal duwe opsi kanggo menehi akses menyang Internet menyang Browser Internet Explorer.
Sampeyan banjur bisa mbukak panuduh Internet ing mode browser tab ing lingkungan kiosk Netkiosk aman.
Pangguna ora bisa nutup IE utawa ngakses menu setelan IE.
Yen seneng nguji versi anyar iki, hubungi kami.
Senen 3rd Oktober 2016
Versi Brand New Netkiosk Standar wis dirilis.
Keyboard Sentuh Integrasi karo pad tutul virtual.
Sampeyan bisa mateni / Aktifake iki minangka dibutuhake.
Minggu 2nd Oktober 2016
Netkiosk bakal ngalami sawetara owah-owahan cepet.
Kita wis nyopot Netkosk Desktop Lock saka situs kita kanggo wektu iki.
Yen sampeyan isih kasengsem ing Netkiosk Desktop Lock hubungi kita.
Pelanggan sing wis nggunakake Netkey Lock Desktop ora bakal kena pengaruh.
Kita bakal fokus kabeh ing Netkiosk Standard. Kang bakal langsung disebut Netkosk.
Kita uga bakal ngetokake sawetara program anyar.
Jum'at 12th Agustus 2016
Kita alon-alon nganyari tata letak situs web anyar.
Mburi maneh situs web sing ngemot login akun pengguna lan opsi tuku isih ana.
Akun panganggo lan toko bagean saka Netkiosk nggunakake mesin kapisah lan iki bakal tetep kanggo wektu iki.
Ana uga pangguna anyar sing bisa ngakses akun Netkiosk liwat tombol login akun.
Selasa 9th Agustus 2016
A brand new Netkiosk Desktop Lock versi saiki kasedhiya kanggo download lan tuku.
Saiki luwih gampang digunakake.
Apik linuwih lan Windows task bar "clone".
Versi anyar Netchips Desktop Lock saiki wis diunggah. (9th August 2016)
Saiki luwih kuat lan luwih gampang kanggo ngatur lan luwih gampang pangguna.
Apa sing diganti?
  1. Mulai program saka penjelajah Windows kaya sing biasa sampeyan.
  2. Bukak Panel Admin lan nambah program iki menyang dhaptar Program Diijini.
  3. Nalika program wis miwiti potongan cendhak kanthi otomatis ditambahake ing garis Tugas Netkios.
  4. Saben wektu Netkosk Desktop Lock Starts bakal kanthi otomatis miwiti program sing ditambahake menyang dhaptar wiwitan sampeyan.
  5. Netkiosk bakal ngidini mung program sing wis diijini lan bakal mblokir kabeh akses program liyane.
  6. Pangguna bisa ngurangi program utawa miwiti program saka Netkip Tugas Bar.
  7. Netkiosk nambah lambang program kanthi otomatis.
  8. Menehi pangguna akses menyang Windows Explorer, Akses folder, Control Panel utawa Desktop lambang.

Senen 8th saka Agustus 2016

Kita wis ngganti halaman depan website Netkiosk

Kita kudu luwih gampang ditampilake ing kabeh piranti kalebu telpon.
Saiki, ngarep ngarep anyar ana ing www.netkiosk.co.uk.
Saka ing kono sampeyan bisa langsung ngakses situs web utama.

Selasa 28th Juni 2016
Kita wis dirilis versi anyar saka Netkiosk Standard.
Versi iki nggunakake setelan khusus file iki sing ngidini kanggo konfigurasi sing luwih gampang.
Saiki sampeyan uga bisa miwiti lan mbukak Google Chrome langsung saka ing Standar Netkosk.
Iki bakal ngganti kebutuhan kanggo Netkiosk imperi.
Sampeyan isih bisa mbukak Netkiosk Standard ing Tabbed Browser utawa informasi kiosk mode.
Bagian browser wis ditingkatake.
Daftar putih uga wis apik.
Sampeyan bisa ngundhuh versi paling anyar saka kaca uji coba download.
Gambar Google Chrome mlaku ing Netkiosk Standard.
Senen 16th Bisa 2016
Kita wis dianyari Netkiosk Standard.
  1. Mode kios info ditambahake menyang kaca Layout Browser.
  2. Panel Admin Wikipedia.
  3. Ngoptimalake download browser engine.The Trial download wis diupdate (16th Bisa 2016 23: 20 GMT - UK Wektu)
Rebo 4th Bisa 2016
Kita bakal ngeculake update anyar kanggo Netkiosk Desktop Lock
  1. Netkiosk Desktop Lock bakal (meh) tanggung portabel.
  2. Setelanload.ini siji bakal mriksa lokasi NDLSettings.ini
  3. NDLSettings.ini bisa dumunung ing ngendi wae ing Jaringan sampeyan.
  4. Sakbenere ora ana instalasi sing dibutuhake. Mung NetkioskDesktopLock.exe lan Settingsload.ini dibutuhake (loro ing lokasi sing padha)
  5. Nalika sampeyan ngupdate NDLSettings.in kabeh piranti bakal nggunakake versi iki sing dianyari (urip maneh
  6. NDLSettings.ini gampang banget kanggo ngowahi.
  7. Opsi tambahan kanggo ngakses setelan liwat URL bakal ditambahake
Rebo 6th April 2016
Netkiosk Desktop Lock 2016 wis apik.
Program saiki luwih gampang ditambah lan Program uga bisa luwih dipercaya
Tombol program uga nuduhake permanen ing Netkosk Taskbar
Iki ngidini akses luwih gampang dening pangguna.
Tombol layar program wis diupdate
Kamis 24th Maret 2016
Kita wis dirilis versi anyar saka Netkey Lock Desktop
Iki bakal ngganti versi lama Netkosk Desktop Lock

Pelanggan sing wis ana bisa terus nggunakake versi sing lawas yen padha arep nglakoni.

Monggo ndeleng versi Netkiosk Desktop Lock sing paling anyar kanggo informasi lan gambar liyane

Selasa 22nd Maret 2016
Kita ngupdate Netkosk Desktop Lock
Iki kudu siap nalika minggu iki.
Versi anyar iki luwih gampang dianggo lan luwih kuat
Pangenalan program sing luwih apik lan pamblokiran otomatis program sing ora diijini
Senen 14th Maret 2016 16: 30 GMT (UK Wektu)
Netkiosk imperi (ChromeKiosk wis dianyari)
1) Sampeyan saiki bisa nambah situs web / domain 5 ekstra menyang dhaptar putih.
2) Sampeyan uga bisa ngganti teks panel ngambang menyang basa dhewe, utawa mung ngganti teks sing cocog karo kabutuhan sampeyan.
Mangga ndeleng gambar sing dianyari ing kaca dhiskusi Netkios.
Kamis 10th Maret 2016
Kita wis nggawe sawetara dandan kanggo Netraosk imperi.
Filter whitelist ora digunakake kanthi bener. Saiki kita wis ngatasi iki.
Kita uga nambahake opsi kanggo mlebu menyang Netkiosk imperi admin panel nggunakake rincian akun Netkiosk.
Iki nambah keamanan ekstra minangka Netkiosk imperi admin panel Pangguna ora bakal disimpen ing PC.
Informasi tambahan wis ditambahake Netkiosk imperi
Selasa 1st March 2016
Nganyari kabar: Netkiosk imperi (ChromeKiosk) Download Trial released. Selasa 1st March 2016) 13: 20 GMT (UK Time)
Piranti Windows + Google Chrome ing mode kios = Netkiosk imperi.
Imperi Netkiosk bakal mbukak Google Chrome ing mode kios aman, sauntara mung ngunci piranti Windows langsung.
Iki versi anyar Netkiosk bakal diluncur kanthi jeneng "Netkiosk imperi (ChromeKiosk)" Pratinjau Netkiosk imperi
Sabtu 23rd Januari 2016
Senajan kita biasane ngidini Netkiosk ngomong ana moments, muga-muga sampeyan bakal setuju, kita cukup bangga.
Sebuah tonggak utama ditindakake nalika ing 20th Desember 2015 Netkiosk digunakake nalika Pamilihan Umum Spanyol.
Netkiosk digunakake kanggo ngunci tablet Windows 4000 sing ngendi digunakake dening staf pemilihan
Netkiosk uga diilangi dening CNI Spanyol (Agensi Keamanan Nasional Spanyol).
Pernyataan resmi lan siaran pers bakal ditambah ing situs web kita segera.
Selasa 17th November 2015

Standar Netkiosk wis dianyari.

1) Pilihan kanggo ngunci zoom saka ing panel Admin Netkiosk
Nalika kaca mbukak bakal otomatis kabeh nggedhekake kanggo 75%, 125%, 150% utawa 200% (opsi sing tau sampeyan wis diset ing Panel Admin Netkiosk)

2) Pilihan kanggo ngidini nganti Windows pop-up 10 (Sampeyan nyetel iki ing tab Pilihan Browsing ing Panel Admin Netkos)
Menu pop-up Windows kayata "Print" utawa "Windows Security (digunakake kanggo log on nalika ing situs web)
Prasaja nambah teks jendhela jendela pop-up lan jendhela bakal diijini.
Iki bakal digunakake ing sembarang basa. Dadi yen basa sampeyan ora basa Inggris lan sampeyan pengin ngidini nyetak banjur ketik "Print" (nganggo basa sampeyan dhewe)

Kamis 15th Oktober 2015 20: 50 GMT (UK TIME)

Kita wis nganyari opsi Admin Standard Netkiosk.
Sampeyan saiki iso mlebu log nganggo Kredensial Admin Windows utawa Admin Password Netkiosk.
Sampeyan bisa ngeset sandi Netkiosk Admin ing Netkosk Admin Panel mangga mirsani kaca sing diupdate ing kaca standar Netkiosk.
Selasa 6th Oktober 2015
Kita wis dianyari Netkiosk
Saiki sampeyan mung bisa nggunakake Kredensial Admin Windows kanggo mlebu menyang Panel Admin Netkiosk
(Ing Trial iki kanthi fungsional, nanging kanggo mungkasi sapa nggunakake versi nyoba ing lingkungan komersial, kita wis nambah tombol ekstra)
Ing versi nyoba sapa bisa nutup Netkiosk
Kita wis ningkatake fungsi Netkiosk lan nyade fitur lan opsi sawetara.
Yen sampeyan pengin nggunakake fungsionalitas layar tutul otomatis, sampeyan mung perlu ngaktifake ing Panel Admin Netkiosk.
Bar tugas Netkiosk wis diganti dadi bar tugas ngambang. (Iki isih ana menu bar tetep sing bisa ndhelikake pangguna.)
Bar menu ngambang ngisor ing mode browser Tabbed murni ana ing kasus sampeyan pengin mbukak Netkiosk ing mode Info Kiosk.
Jum'at 25th September 2015
Kita wis nambah sawetara opsi ekstra menyang Netkey Keamanan Tab
Sampeyan saiki bisa mriksa lokasi file Netkiosk Settings.
Sampeyan uga bisa nyimpen file setelan ing desktop lan nyalin menyang desktop ing PC liyane
Nalika sampeyan ngeklik "Muat Setelan saka File" Netkiosk bakal kanthi otomatis ngemot file setelan saka pangguna Desktop.
Iki bakal luwih gampang nginstal Netkiosk ing pirang-pirang PC tanpa kudu ngatur saben PC panganggo.
Yen sampeyan wis ngonfigurasi PC pangguna karo file setelan Netkiosk anyar sampeyan mung bisa mbusak file saka Desktop panganggo.
Kita bakal ditambahake fitur ekstra sing bakal ngidini pangguna PC kanggo maca file setelan saka sembarang lokasi.
Iki bisa dadi jaringan lokal utawa yen kabeh dadi apik malah ana lokasi Internet
Sampeyan bisa mriksa sing dijupuk ing layar Keamanan ing versi Standar Netkiosk.
Rebo 16th September 2015
Kita kudu ngilangi Netkosk Desktop Lock kanggo sawetara update penting.
Kita bakal focussing ing Netkiosk Standar.
We are working on a brand new version of Netkosk Desktop Lock.
Selasa 15th September 2015 - 18: 00 GMT (UK TIME)
Standar Netkiosk wis dianyari.
Mode kios info wis disederhanakan lan ditingkatake.
Mode kios info Netkiosk 2 nduweni tata letak sing disederhaneke.
Mode kios info Netkiosk 1 nduweni tata letak sing apik.
Opsi tambahan ditambahake kanggo nawakake kontrol printing sing luwih apik lan pilihan print sing luwih apik
Tata letak panel admin wis diganti kanggo ngidini konfigurasi sing luwih gampang.
Wiwit tanggal lan ora ana maneh fitur lan pilihan maneh sing gegandhengan wis dibusak.
Iki ngidini kita kanggo fokus ing fitur inti kayata acara Tampilan Keyboard lan fitur keamanan multibasa.
Iki uga ngidini kanggo gampang konfigurasi lan tambah stabilitas.
Senen 30th Agustus 2015 16: 00 GMT - UK Wektu
Standar Netkiosk Dipupport.
Opsi Info Kiosk Dual Info (mode Kiosk Info 1 lan info mode Kiosk 2)
Otomatis OSK popup saiki sing kasedhiya.
Tata letak sing luwih apik
Ing mode Info Kiosk1 sampeyan bisa ndhelikake tab menu browser top tab cepet.
Mesin browser apik.
Pangguna duwe akses menyang show, hide, bottom Netkosk Taskbar.
OSK otomatis nuduhake ing entri teks. (Dites ing Windows 7 wae.) Kita bakal nyoba iki ing Windows 8 lan windows 10 awal minggu iki.)
Kabeh pdf mbukak kanthi otomatis ing jendhela Netkiosk.
Kabeh kothak dialog Windows, kayata "Simpen As," "Bukak File" lan liya-liyane, kanthi otomatis diblokir dening Netkos.
Mung Admin, liwat Admin Panel Netkiosk, nduweni akses menyang layar dialog tartamtu, amarga iki perlu kanggo ngatur Netkiosk
Iki kudu dienggo ing saben basa! Inggris, Spanyol, Jerman, Arab, Cina, dll.

Rebo 26th Agustus 2015

Netkiosk Standard wis dianyari karo fitur-fitur anyar sing ditambahake lan tata letak sing luwih apik kanggo mode Info Kiosk.
Rebo 19th Agustus 2015
Kita wis nyiapake model langganan anyar kita.
Sabtu 8th Agustus 2015
Kita wis nambahake versi Standar Netkiosk sing anyar kanggo Netkosk Desktop Lock.
Versi iki mung kasedhiya ing layar Netciosk Desktop Lock sing dilisensi.
Kita bakal nganyarake versi nyoba sak banjure
Standar Netkiosk saiki mlaku kaya browser normal kanthi kabeh keamanan tambahan, daftar putih lan opsi penyaring isi sing dadi bagian saka Netkiosk Standard
Opsi mode Kiosk wis dibusak saka versi iki amarga ora ditrapake kanggo Netkey Lock Desktop
Ing versi standar Netkiosk khusus kabeh fitur lan pilihan standar Netkiosk liyane padha.
Filter isi, Filter daftar dhaptar, wektu mlayu wektu idep lan opsi kios aman sing bisa diset menyang njero Panel Admin Standard Netkiosk.
Kunci PC dikontrol dening Netkey Lock Desktop
Kabeh pelanggan karo undhuhan ana ing akun Netkios.
Netkiosk Desktop Lock NEW wis otomatis dianyari kanggo versi paling anyar iki.
Jum'at 7th Agustus 2015
Layar lan lambang menu layar Netkiosk Desktop Lock wis diganti dadi lambang sing luwih universal.
Ikon menu wiwitan iku corak kita dhewe ing lambang menu Android nanging banjur digunakake ing program Windows.
Kita manawa kabeh wong wis ngerti lambang menu wiwitan sing anyar.
Ikon anyar durung kasedhiya ing versi Trial lan mung kasedhiya ing versi sing dilisensi.
Kita bakal nganyarake versi nyoba sak banjure.
Kabeh pelanggan karo undhuhan ana ing akun Netkios.
Netkiosk Desktop Lock NEW wis otomatis dianyari kanggo versi paling anyar iki.
Selasa 28th Juli 2015
Kita wis rampung versi Netkiosk Desktop Lock sing dianyari
Sampeyan saiki bisa nggunakake Netkiosk Explorer sing versi khusus diwatesi saka Windows Explorer
Netkiosk Explorer nemtokake desktop pangguna minangka standar.
Sampeyan uga bisa ngganti lokasi kasebut kanggo pangguna folder document ing Netkosk Admin Panel.
Netkiosk Explorer mbukak sembarang program utawa dokumen kanthi otomatis lan nambah tombol anyar kanthi lambang program sing cocog karo garis Tugas Netkios.
Sampeyan bisa ngurangi program lan nggedhekake liwat tombol sing cocog (kaya karo task bar Windows)
Konco tombol LOG OUT ing sisih kiwa saiki ana fungsi tambahan.
Nalika pangguna log metu kabeh program ditutup kanthi otomatis.
lan padha kaya nalika sampeyan nutup Netkiosk liwat Panel admin.
Fitur ekstra konco Netkiosk panjelajah ditrapake kanggo program apa wae.
Contone, yen pangguna mbukak pad cathetan utawa tembung utawa padha lan banjur nyoba klik nyimpen minangka utawa mbukak anyar etc. Netkiosk Explorer bakal pop munggah.
Iki ngalang-alangake pengguna ngowahi Netkosk kanggo ngakses Windows Explorer.
Rebo 10th Juni 2015
Netkiosk Desktop Lock dianyari.
Opsi OSK tambahan ditambah lan Netkosk OSK ditambahake.
Gunakake OSK Windows utawa gunakake OSK dhewe.
Opsi kanggo ngganti lokasi file xml kanggo Netkosk OSK (Iki yen file xml ora ditemokake, utawa dikenali gumantung ing OS Windows sampeyan.
Mangga ndeleng nembak layar sing dianyari ing Netkosk Desktop Lock
Minggu 7th Juni 2015
Netkiosk Destop Lock ningkatake tata letak lan fungsi ekstra lan fitur sing ditambahake.
Sampeyan saiki bisa mbukak Windows 7 utawa Window 8 OSK tinimbang Netkosk OSK.
Waca Netkosk Desktop Lock kanggo gambar sing dianyari
5th June 2015
Kita wis apik Netkosk Desktop Lock
Netkiosk Desktop Lock saiki luwih apik ing Windows 8 lan Windows 8.1
Tingkatan sing luwih apik kanggo konfigurasi sing luwih gampang.
Jeksa Agung bisa ngetokake wiwitan sawise admin nutup Netkiosk Desktop Lock ing Windows 8 lan windows 8.1 saiki wis diatasi.
Lokasi wiwitan Default wis diupdate ing paket Instal.
Kita bakal terus nggarap perbaikan lan fitur ekstra.
Sembarang saran utawa input mesthi bakal dihargai.
Kanthi bantuan sampeyan, sampeyan bisa nggawe Netkosk luwih apik kanggo sampeyan lan liyane.
4th June 2015
Kita wis nambahake sawetara update kanggo Netkosk Desktop Lock
Gambar tombol program 1 kanggo 5, kalebu lambang tugas baris, kanthi otomatis bakal ngganti menyang lambang program sampeyan pisanan nglakokake program sampeyan. Netkiosk bakal nyimpen gambar iki kanthi otomatis.
We are working on a special version to allow 1 or more programs inside Windows 7 and 8 and block all access program.
22nd Bisa 2015
Versi Brand New Netkiosk Desktop Lock wis dirilis
Kita wis ngrungokake saran saka pelanggan lan wis nggarap cara Netkey Lock Desktop mbukak program.
Versi iki kompatibel karo Windows 7 lan Windows 8.
Kawicaksanan program sing luwih apik lan NetkioskAdvancedConfiguration kapisah.
Kita wis nduwe fokus ing program-program ing lingkungan sing dikunci kanthi aman.
Browser dokumen wis dibusak lan fitur tambahan wis ditambahake.
Senajan sawetara tata letak katon padha karo versi sadurungé.
Cara Netkosk ngontrol bukaan program sampeyan wis diganti lan ditingkatake.
Sampeyan saiki duwe pilihan kanggo mriksa jeneng proses mlaku saka program sampeyan sadurunge sampeyan ditambahake menyang tombol program (s)
Nalika sampeyan mbukak program Netkiosk bakal kanthi otomatis nyoba menehi jeneng proses menyang panel admin.
OSK uga wis ditingkatake
Sampeyan langsung bisa ngganti Tombol tombol menyang teks dhewe (Apa bisa digunakake ing sembarang basa)
Sampeyan bisa mateni opsi manawa sampeyan ora pengin pangguna bisa diakses.
Netkiosk Standard dibangun ing lan otomatis disedhiyakake karo kabeh instalasi Netkey Desktop Lock.
Yen sampeyan menehi akses menyang Netkiosk Standard sampeyan kudu mriksa yen sampeyan ngaktifake tombol cedhak ing Panel Admin Standard Netkiosk.
Mangga mirsani kaca-kaca pitulungan kanggo Netkiosk Standard babagan carane nggawe iki.
Sampeyan bisa ngundhuh versi paling anyar saka kaca Undhuh / Coba kita.
Rebo 22nd April 2015.
Saiki wis rampung nganyari kanggo Netkiosk Standard.
Senen 30th Maret 2015
Standar Netkiosk wis rampung dianyari.
Keyboard layar tutul sing anyar karo tampilan Windows 8
Standar Netkiosk saiki kanthi fungsional ing kabeh Windows 8 Tablets
OSK anyar nduweni scrreen konfigurasi kapisah ing ngendi sampeyan bisa ngganti warna keyboard, tombol tombol, warna hover tombol, lan tombol ditekan warna. Iki ngijini sampeyan ngganti keyboard OSK Netkosk supaya sesuai karo kabutuhan.
Selasa 10th Maret 2015.
Versi paling anyar saka Netkiosk-CS meh siap.
Kita uga nambahake rong alat admin menyang kaca Undhuh Undhuh ing ngisor.
Iki alat admin cilik sing praktis lan gratis, sanajan sampeyan mutusake ora nganggo Netkosk.
Kita pungkasanipun wis rampung sawetara dandan tata letak situs web. Lan pangarep-arep sampeyan seneng.
Kita bakal terus fokus ing nambahake kaca lan video bantuan menyang situs web.
Rebo 25th Februari 2015
Kaca Pitulung lan Dhukungan Netkiosk-CS wis diupdate.
Selasa 24th Februari 2015
Kita wis nemokake bug suntingan ing Netkiosk Standard sing kedadeyan nalika sampeyan nyoba kanggo nutup Netkiosk nalika ing mode Info Kiosk.
Unduh wis dianyari.
Selasa 24th Februari 2015.
Kita wis rampung owah-owahan ing situs web kita kanggo ngidini navigasi luwih apik.
Owah-owahan apa wae mung ana ing layout ngarep ngarep situs web lan wis ora ana ing mburi mburi.
Senen 23rd Februari 2015
Program instalasi lan instal sing anyar sing dianyari wis ditambahake menyang Trial
Kamis 29th Januari 2015
Netkiosk-CS Trial wis dianyari lan digawe luwih fleksibel.
Iki ngidini sampeyan nguji Netkiosk-CS kanthi lengkap
A file Netkiosk-CS Help PDF anyar uga wis ditambahake.
Pilihan program whitelist anyar wis digabungake.
Netkiosk-CS saiki diwiwiti kanthi opsi whitelist dipateni kanthi standar.
Sampeyan bisa ngaktifake lan ngatur pilihan dhaptar putih ing panel admin Netkiosk-CS.