Software Kiosk Netkiosk

Perangkat lunak kiosk profesional kanggo sembarang lokasi.

Kanthi Netkiosk sampeyan bisa ngunci PC menyang mode kiosk sing aman. Dirancang minangka program sing mandheg karo fitur kunci ing dhasar kanggo mungkasi pangguna kanggo entuk akses menyang area sing diwatesi ing PC. Kita fokus ing instalasi cepet lan penyebaran cepet ing pirang-pirang PC. Integritas sistem Windows ora kena pengaruh. Sampeyan tetep kendhali. Panel admin aman nawakake konfigurasi sing cepet lan sederhana. Sampeyan mung butuh dhasar IT skills kanggo ngatur Netkosk. Netkiosk nggarap kabeh versi Windows. Kita bisa ngatur Netkiosk kanthi cocog karo kabutuhan sampeyan. Kanthi pilihan pangaturan gratis sing unik sampeyan nduweni katentreman atine. Kita bakal mbantu sampeyan nggoleki paling apik saka Netkiosk kanthi nggawe owah-owahan sing perlu sampeyan pengin nggawe karya Netkiosk ing lokasi sampeyan.

Standar Netkiosk

Browser kiosk aman karo fitur kunci ing PC kanggo ngunci sing cocok kanggo sembarang panggonan.

Dirancang kanthi kontrol lan kesederhanaan.

Netkiosk Standard minangka program sing mandheg sing ngidini sampeyan nguripake piranti Windows menyang piranti kios aman ing menit. Browser kiosk sing aman lan fleksibel bisa diluncurake ing browser full tabbed utawa layar browser kiosk tampilan layar wutuh. Pangguna ora bisa nutup Netkiosk utawa wilayah sing diwatesi akses ing PC. Liwat panel admin sing dilindhungi sandhi kanthi aman administrator bisa cepet nutup Netkiosk Standard. PC banjur enggal-enggal dikunci nampilake desktop Microsoft Windows, miwiti menu lan baris tugas.

Fitur kalebu

  • Browser kiosk tab.
  • Panel admin aman.
  • Mbukak ing ndhuwur Windows.
  • Siap dienggo ing menit
  • Mode kios tampilan.
  • Filter isi sing dibangun ing.
  • Program anteng.
  • Konfigurasi prasaja.
  • Layar sentuh sing kompatibel.
  • OSK Custom utawa Windows.
  • Instal ukuran 3.5 mb
  • Nganggo kabeh versi Windows.

Info liyane.

Netkiosk imperi (Chrome Kiosk)

Khusus kanggo mbukak Google Chrome ing mode kios aman.

Ing No1. solusi modus kiosk Google Chrome.

Kanthi Chrome Kiosk sampeyan bisa langsung ngunci PC lan mbukak Google Chrome ing mode kios fleksibel. Netkiosk imperi wis dirancang khusus kanggo mbukak Google Chrome ing mode kios aman. Liwat panel admin aman sampeyan bisa matesi akses situs web karo panyaring dhaptar putih sing dibangun. Senajan Chrome nduweni pilihan mode kios, iki ora ngijini sampeyan kanggo ngamanake setelan utawa ngunci piranti windows. Netkiosk imperi (Chrome Kiosk) dirancang khusus kanggo mbukak Chrome ing mode kiosk fleksibel kanthi aman lan ngunci PC. Versi khusus Netkosk imperi kasil pisanan diterbitake ing Pamilihan Umum Spanyol 2015 Desember. Kanthi tablet Netchips sekitar 4000, tablet Windows aman mbukak Google Chrome. Ing Januari 2019 Netkiosk imperi isih minangka solusi piranti lunak kiosk sing khusus kanggo ngaktifake Google Chrome ing mode kios murni. Pundi panyedhiya kios liyane nyedhiyakake solusi Chromium Netkiosk nawakake sampeyan 100% piranti lunak Chrome kiosk.

Fitur kalebu

  • 100% Mode kios Chrome.
  • Solusi Kios Chrome khusus.
  • Kunci PC cepet mudhun.
  • Siap dienggo ing menit
  • Mbukak ing ndhuwur Windows.
  • Nganggo kabeh versi Windows.
  • Watesan akses menyang situs web 1.
  • Instal ukuran 10 mb
  • Layar sentuh sing kompatibel.
  • Filter isi sing dibangun ing.
  • OSK Custom utawa Windows.
  • Konfigurasi prasaja.

Info liyane.

Software Kios gratis karo Netkos 2019.

Kita menehi sampeyan gratis Netkiosk kiosk lunak kanggo organisasi nalika sampeyan tuku rencana saben wulan. **

Piranti lunak kiosk Netkiosk gratis kanthi rencana saben wulan.

Tuku rencana pemeliharaan lan dhukungan saben wulan lan instal versi Netkiosk ing sapisan akeh PC sing dikarepake.
Sampeyan ora kudu mbayar lisensi individu. Sampeyan mung mbayar pangopènan saben wulan lan ragad dhukungan sing rata.
Sembarang instalasi Netkiosk kanthi otomatis dilindhungi dening lisensi legal minangka bagéan saka langganan saben wulan.
Becik, lan banget efektif biaya, kanggo pelanggan sing pengin nginstal Netkosk ing luwih akeh PC.
** Tawaran software kiosk gratis Netkiosk kiosk kita minangka bagéan saka rencana pangopènan lan dhukungan saben wulan.
* Sampeyan bisa uga terus nggunakake Netkosk gratis nalika rencana bulanan sampeyan aktif.

Fitur kalebu

  • Perangkat lunak gratis kiosk Netkiosk.
  • Instal ing sembarang PC
  • Akses gratis kanggo sembarang upgrade.
  • Akses gratis marang versi anyar.
  • Nganyari biasa.
  • Akses remot gratis.
  • Kustomisasi ing prices sithik.
  • 1 pembayaran saben wulan prasaja.
  • Sasi 1 sasi.
  • Mbatalake ing sembarang wektu.

Info liyane / Mulai langganan.

Dipercaya dening akeh wiwit 2011.

Ing No1. Windows Kiosk Software.

Departemen lan departemen pamaréntah AS lan uga organisasi liya ing saindenging jagad ndadekake kepercayaan marang Netkis.
Sawetara pelanggan korporasi anyar kita kalebu Porsche Leipzig, Daimler Jerman, SMBC Bank Tokyo Japan lan Marks & Spencer Stores ing UAE.
Pamilihan Umum Spanyol. 20th December 2015: Versi Netkiosk khusus sing dipasang ing piranti 4000.
Pemilihan Ontario Kanada. 7th June 2018: Versi Netkiosk khusus sing digelar ing piranti 25000.
Netkiosk uga dianggo mung ing 1 PC.

Sawetara Pelanggan kita

Waca sing nggunakake Netkosk.

Daimler (Mercedes-Benz), Porsche, Marks & Spencer UAE, SMBC Bank Jepang lan akeh liyane.

Mercedes-Benz

www.daimler.com

Mercedes-Benz

Porsche Leipzig

www.porsche-leipzig.com

Porsche Leipzig

Marks & Spencer

www.marksandspencer.com/ae/

Marks & Spencer

Babagan awake dhewe.

Piranti lunak Kiosk iku forte kita.

Ing Netkiosk kita spesialis ing kiosk kiosk. Ourcustomers kalebu Departemen Pemerintah, Perusahaan, Pendidikan lan organisasi liyane, gedhe lan cilik. Netkiosk didegaké ing 2011 kanthi tujuan kanggo nawakake piranti lunak kiosk dipercaya, fleksibel lan terjangkau. Filsafat inti kita tansah nggawe Netkos minangka Software Kios paling apik. Inovasi pelanggan sing mimpin wis mbiyantu Netkosk dadi salah sijine solusi software kiosk sing paling populer lan dipercaya ing saindenging jagad. Input customer sing cukup ngidini supaya Netkisk saiki lan dipercaya lan njamin yen Netkiosk bakal mlaku ing lingkungan kios. Model kustomisasi unik gratis menehi pelanggan keluwesan gumantung marang kabutuhan lan syarat. Kulo pengen nggawe solusi win-win kanggo kabeh.