Software Kiosk Netkiosk

Perangkat lunak kiosk profesional kanggo sembarang lokasi.

Netkiosk minangka solusi piranti lunak kiosk praktis lan efektif sing mbantu sampeyan ngamanake lan ngunci komputer (komputer) kanthi panel kontrol admin aman. Sampeyan pengin manawa pangguna ora bisa ngakses sumber daya liyane tinimbang sing diwenehake. Sampeyan bisa ngatur Netkiosk kanggo pangguna supaya cocog karo kabutuhan sampeyan. Nggunakake Netkiosk bisa mbantu ngontrol keamanan fisik kiosk lan jaringan sampeyan lan bakal menehi katentreman total. Ngalangi akses menyang kaca web tartamtu, direktori lan malah aplikasi sampeyan bisa yakin sing pangguna pungkasan ora bisa ngakses wilayah sing diwatesi. Sampeyan mung butuh dhasar IT skills kanggo ngatur Netkosk. Netkiosk nggarap kabeh versi Windows. Kita bisa ngatur Netkiosk kanthi cocog karo kabutuhan sampeyan. Kita bakal mbantu sampeyan nggoleki paling apik saka Netkiosk kanthi nggawe owah-owahan sing perlu sampeyan pengin nggawe karya Netkiosk ing lokasi sampeyan.

Standar Netkiosk

Browser kiosk aman karo fitur kunci ing PC kanggo ngunci sing cocok kanggo sembarang panggonan.

Menehi akses menyang siji utawa luwih situs web ing mode kios aman.

Netkiosk Standard minangka solusi piranti lunak kios lengkap.
Sampeyan bisa langsung ngunci lan ngamanake piranti Windows sampeyan.
Sampeyan bisa mbukak Netkiosk Standard ing tab browser utawa informasi kiosk mode. Sampeyan bisa kanthi gampang nyetel browser tab utawa mode kios informasi liwat gampang kanggo ngatur panel admin. Sampeyan bisa ngunci homepage tartamtu lan ngamanake sembarang komputer saka akses umum. Cukup atur alamat URL sing bisa diakses lan matesi isi sing ora cocog. Sampeyan bisa nyetel situs web pangguna sing bisa diakses liwat panyaring dhaptar putih sing dibangun. Sampeyan uga bisa mblokir situs utawa tembung kunci karo panyedhiya isi sing dibangun ing. Sampeyan bisa langsung ngaktifake utawa mateni menu bar, tombol lan opsi pangguna sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Pangguna ora bisa ngakses browser web liyane.

Fitur kalebu

  • Browser kiosk tab.
  • Panel admin aman.
  • Mbukak ing ndhuwur Windows.
  • Siap dienggo ing menit
  • Timer wektu idle sing bisa diowahi.
  • Filter isi sing dibangun ing.
  • Program anteng.
  • Konfigurasi prasaja.
  • Layar sentuh sing kompatibel.
  • OSK Custom utawa Windows.
  • Instal ukuran 3.5 mb
  • Nganggo kabeh versi Windows.

Info liyane. Download Trial.

Netkiosk imperi (Chrome Kiosk)

Solusi modus kiosk Google Chrome yang didedikasikan No.1.

Jalanake situs web sampeyan ing mode kios Chrome sing aman lan ngunci PC.

Kanthi Netkiosk imperi utawa Chrome Kiosk sampeyan bisa langsung ngunci PC lan mbukak Google Chrome kanthi aman ing mode kiosk fleksibel. Netkiosk imperi wis dirancang khusus kanggo mbukak Google Chrome ing mode kios aman. Liwat panel admin aman sampeyan bisa matesi akses situs web karo panyaring dhaptar putih sing dibangun. Senajan Chrome nduweni pilihan mode kios, iki ora ngijini sampeyan kanggo ngamanake setelan utawa ngunci piranti windows. Versi khusus Netkosk imperi kasil pisanan diterbitake ing Pamilihan Umum Spanyol 2015 Desember. Kanthi tablet Netchips sekitar 4000, tablet Windows aman mbukak Google Chrome. Akeh klien perusahaan kita nggunakake Netperios kanggo ngamanake akses umum utawa PC staf. Ing Mei 2019 Netkiosk imperi isih solusine solusi piranti lunak kiosk kanggo mbukak Google Chrome ing mode kios murni.

Fitur kalebu

  • 100% Mode kios Chrome.
  • Solusi Kios Chrome khusus.
  • Kunci PC cepet mudhun.
  • Siap dienggo ing menit
  • Mbukak ing ndhuwur Windows.
  • Nganggo kabeh versi Windows.
  • Watesan akses menyang situs web 1.
  • Instal ukuran 10 mb
  • Layar sentuh sing kompatibel.
  • OSK Custom utawa Windows.
  • Konfigurasi prasaja.

Info liyane. Download Trial.

Netkiosk 2019

Kabeh versi Netkiosk. Siji Prasaja prasaja. Lisensi versi multi. Lisensi multi PC.

Netkiosk 2019 nyakup kabeh versi Netkiosk saiki.

Kanthi Netkiosk 2019 sampeyan mung mbayar lisensi langganan.
Sampeyan entuk kabeh versi Netkiosk saiki lan sampeyan entuk lisensi multi PC kanggo miwiti.

Versi kalebu (kalebu program penolong gratis)

Info liyane / Tuku Saiki.

Ngomongake panti asuhan marang lisensi!

Tuku kode sumber Netkiosk lan ucapake pamit karo lisensi piranti kios. Ing salawas-lawase!

Apa yen sampeyan bisa njupuk kontrol lengkap liwat piranti lunak kiosk tanpa kudu kuwatir babagan kudu tuku lisensi utawa nganyari lisensi?
Inggih, saiki sampeyan bisa kaya kita wis mutusake kanggo nggawe kode sumber Netkiosk kanggo sampeyan tuku.
Swara taun 7 sing kepungkur, kita wis ngembangake sawetara versi Netkiosk sing beda.
Wiwit kuwi Netkios wis digunakake dening ewonan organisasi ing saindenging jagad.
Akeh organisasi lan perusahaan pemerintah ing saindenging donya isih aktif nganggo versi Netkisk sing dikembangake kanthi kode sumber Netkiosk.

Info liyane / Tuku Saiki!

Sawetara keuntungan saka tuku kode sumber Netkiosk.

  • Taun-taun 7 sing wis ditemtokake ing pirang-pirang nomer pelanggan wis menehi saran sarana kanggo nambah Netkosk.
  • Kanthi tuku kode sumber Netkiosk sampeyan bakal duwe kontrol lengkap liwat solusi piranti lunak kiosk dhewe.
  • Duwe akses menyang kode sumber ngidini sampeyan luwih berkembang utawa nyetel piranti lunak kios dhewe.
  • Kode sumber Netkiosk bisa dadi entuk manfaat nyata kanggo organisasi sing duwe pangembang software dhewe.
  • Senajan kita bisa sinau kanggo mesthekake yen kabeh versi Netkiosk bisa dianggo kanggo kabeh, mesthine kudu tansah ngatur Netkiosk supaya cocog karo kabutuhan lan kabutuhan. Duwe kode sumber menehi kebebasan lan kontrol kanggo nindakake mung kuwi.
  • Sampeyan bisa uga tuku bundhas lengkap kode sumber Netkiosk 2019 utawa kode sumber kanggo versi Netkiosk individu.

Keuntungan biaya jangka panjang nyata.

Ora perlu tuku lisensi piranti lunak kiosk maneh!

Dipercaya dening akeh wiwit 2011.

Ing No1. Windows Kiosk Software.

Departemen lan departemen pamaréntah AS lan uga organisasi liya ing saindenging jagad ndadekake kepercayaan marang Netkis.
Sawetara pelanggan korporasi anyar kita kalebu Porsche Leipzig, Daimler Jerman, SMBC Bank Tokyo Japan lan Marks & Spencer Stores ing UAE.
Pamilihan Umum Spanyol. 20th December 2015: Versi Netkiosk khusus sing dipasang ing piranti 4000.
Pemilihan Ontario Kanada. 7th June 2018: Versi Netkiosk khusus sing digelar ing piranti 25000.
Netkiosk uga dianggo mung ing 1 PC.

Sawetara Pelanggan kita

Waca sing nggunakake Netkosk.

Daimler (Mercedes-Benz), Porsche, Marks & Spencer UAE, SMBC Bank Jepang lan akeh liyane.

Mercedes-Benz

www.daimler.com

Mercedes-Benz

Porsche Leipzig

www.porsche-leipzig.com

Porsche Leipzig

Marks & Spencer

www.marksandspencer.com/ae/

Marks & Spencer

Babagan awake dhewe.

Piranti lunak kiosk digawe gampang.

Ing Netkiosk kita spesialis ing kiosk kiosk. Pelanggan kita kalebu Departemen Pemerintah, Perusahaan, Pendidikan lan organisasi liyane, gedhe lan cilik. Netkiosk didegaké ing 2011 kanthi tujuan kanggo nawakake piranti lunak kiosk dipercaya, fleksibel lan terjangkau. Filosofi inti kita yaiku nggawe Netkiosk paling apik, lan Kiosk Software terjangkau liwat pamindhahan terus lan inovasi pinter. Inovasi pelanggan sing mimpin wis mbiyantu Netkosk dadi salah sijine solusi software kiosk sing paling populer lan dipercaya ing saindenging jagad. Input customer sing cukup ngidini supaya Netkisk saiki lan dipercaya lan njamin yen Netkiosk bakal mlaku ing lingkungan kios. Model customisasi unik menehi pelanggan kebebasan lan keluwesan kanggo nyuwun owahan utawa fitur ekstra gumantung marang kabutuhan lan syarat. Kulo pengen nggawe solusi win-win kanggo kabeh