Netkiosk kanthi bangga nampani pelanggan paling anyar. Porsche Leipzig GMBH

Shadow
Panggeser

Cepet ngunci PC sampeyan menyang mode kiosk sing aman.
Fitur kunci dibangun ing piranti kanggo mungkasi pangguna saka ngrusak sistem.
Mungkasi pangguna saka entuk akses menyang wilayah liyane ing PC.
Program anteng kanggo instalasi cepet lan kunci cepet mudhun. Ora ana log utawa bali maneh.
Dirancang kanggo penyebaran cepet ing pirang-pirang PC. Integritas sistem Windows ora kena pengaruh. Sampeyan tetep kontrol lengkap.
Panel admin aman lan konfigurasi prasaja. Dhasar IT skills sing dibutuhake kanggo ngatur Netkiosk.
Setelan prasaja. Aman browsing. Ngilangke sajarah. Customizable. Setelan lokal utawa remot. Sepenuhnya bisa disesuaikan.
Nganggo kabeh versi Windows. Saka Windows XP SP3 kanggo Windows 10.

STANDAR NETKIOSK: Watesan akses menyang 1 utawa situs web liyane ing browser kiosk full screen aman.
NETKIOSK IMPERI: Jalanake Google Chrome ing mode kios fleksibel.

SOFTWARE KIOSK PROFESIONAL FOR ANY LOKASI
Shadow
Panggeser

Kanthi Netkiosk Standard Kiosk Software sampeyan bisa kanthi cepet ngunci PC lan mbukak browser kiosk fleksibel kanthi aman.
Sampeyan bisa miwiti Netkiosk Standard ing tabbed layar browser utawa layar kiosk tampilan layar wutuh.
Sampeyan bisa ngatur Netkiosk Standard liwat panel admin aman.
Sampeyan bisa matesi akses situs web liwat daftar putih lan panyaring isi fleksibel.
Standar Netkiosk kompatibel karo layar wutuh.
Sampeyan bisa menehi akses menyang OSK Netkiosk adat, utawa keyboard tutul Windows.
Sawise Netkosk wis diwiwiti kedhaftar ora bisa nutup Netkiosk utawa ngakses area diwatesi PC.
Liwat panel admin sing dilindhungi sandhi kanthi aman administrator bisa cepet nutup Netkiosk Standard.
PC banjur enggal-enggal dikunci nampilake desktop Microsoft Windows, miwiti menu lan baris tugas.

Netkiosk Standard 2019
Shadow
Panggeser

Kanthi Chrome Kiosk sampeyan bisa langsung ngunci PC lan mbukak Google Chrome kanthi aman ing mode kiosk fleksibel.
Netkiosk imperi wis dirancang khusus kanggo mbukak Google Chrome ing mode kios aman.
Liwat panel admin aman sampeyan bisa matesi akses situs web karo panyaring dhaptar putih sing dibangun.
Sanajan Chrome nduweni pilihan mode kios, iki ora ngijini sampeyan kanggo ngamanake setelan utawa ngunci piranti jendhela.
Netkiosk imperi (Chrome Kiosk) dirancang khusus kanggo mbukak Chrome ing mode kiosk fleksibel kanthi aman lan ngunci PC.
Versi khusus Netkosk imperi kasil pisanan diterbitake ing Pamilihan Umum Spanyol 2015 Desember.
Kanthi tablet Netchips sekitar 4000, tablet Windows aman mbukak Google Chrome.
Ing Januari 2019 Netkiosk imperi isih dadi solusi piranti lunak kiosk khusus kanggo mbukak Google Chrome ing mode kios murni.
Ngendi panyedhiya kios liyane sing nyedhiyakake solusi Chromium Netkiosk nawakake sampeyan 100% piranti lunak Chrome kiosk.

Netkiosk imperi 2019 - Mode kios Chrome.
Shadow
Panggeser

Mulai bisnis piranti lunak kiosk dhewe, utawa nggedhekake portofolio bisnis sing ana nggunakake merek Netkiosk sing dipercaya.
Kita ngerti saka pengalaman kita dhewe sing ora tansah gampang kanggo miwiti bisnis software.
Ultimate Netkiosk gratis, sing artine sampeyan ngesetake harga dhewe lan ngedol menyang pelanggan dhewe.
Sampeyan bisa nggawe lan nggunakake logo, branding, lan kemasan dhewe.
Sampeyan njaluk kabeh versi Netkiosk. Netkiosk Standard, Netkiosk imperi (Chrome Kiosk) lan Netkosk Desktop Lock.
Kita uga menehi sawetara kode sumber kanggo ngidini sampeyan luwih berkembang versi piranti lunak kiosk dhewe.
Kita bakal menehi 12 sasi free e-mail, telpon utawa support remot lan dhukungan kustomisasi.
Lan kita bakal nyakup support desain logo lan dhukungan desain situs web uga SEO lan promosi liyane.
Sampeyan bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi solusi sing wis dibuktekake kanthi dukungan lengkap.
Yen sampeyan duwe pitakonan, please ora ragu-ragu hubungi kami.

Netkiosk Ultimate
Mulai bisnis software kiosk dhewe.
Shadow
Panggeser

Departemen lan departemen pamaréntah AS lan uga organisasi liya ing saindenging jagad ndadekake kepercayaan marang Netkis.
Sawetara pelanggan perusahaan anyar kita kalebu SMBC Bank Tokyo Jepang lan Toko Marks & Spencer ing UAE.
Pamilihan Umum Spanyol. 20th December 2015: Versi Netkiosk khusus sing dipasang ing piranti 4000.
Pemilihan Ontario Kanada. 7th June 2018: Versi Netkiosk khusus sing digelar ing piranti 25000.
Netkiosk uga dianggo mung ing 1 PC.

Dipercaya dening akeh wiwit 2011.
Tentrem pikiran sampeyan yaiku kepuasan.
Tentrem pikiran sampeyan yaiku kepuasan.
panah sadurungé
panah sabanjure
Shadow
Panggeser

Ing Netkiosk kita spesialis ing solusi piranti lunak keamanan lan kios.
Para pelanggan kalebu Departemen Pemerintah, Perusahaan, Pendidikan lan organisasi liyane, gedhe lan cilik.
Netkiosk didegaké ing 2011 kanthi tujuan kanggo nawakake piranti lunak kiosk sing dipercaya, fleksibel lan terjangkau.
Filsafat utama kita tansah nggawe Netkos minangka Software Kios paling apik.
Inovasi pelanggan sing mimpin wis mbantu Netkosk dadi salah sijine solusi software kiosk sing paling populer lan dipercaya
ing saindenging jagad. Input customer sing ngasilake ngidini kita supaya netkaca saiki lan dipercaya lan njamin
Netkiosk bakal mlaku ing lingkungan kios.
Model kustomisasi unik gratis menehi pelanggan daya lan kontrol nalika ngatur Netkosk ing lingkungan dhewe.
Kulo pengen nggawe solusi menang-menang kanggo kabeh.

Babagan awake dhewe.
Shadow
Panggeser